[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問點解 伽農本身係格魯德族 睇回憶一開始佢lead格魯德族攻打勞魯 之後作反變左魔王 咁點解格魯德族又會去返勞魯個邊幫佢
水殿
有無人知跌左隻yahaha 落海搵唔番
佢會唔會番番原位
離遠啲或者傳去第二度再返去會刷新返
好辛苦先扲到
每次開一個新驛站都會加一
另外你好每次喺驛站消費都會加一

所以你想加得快嘅話係咁$20 瞓教就得
加儂唔係打晒全世界咩召喚魔物出嚟搞破壞
依家啲木乃伊搞埋格魯德族
老任啲game一向都唔係太理啲宇宙時空觀,總之最緊要嘅係玩家嘅timeline linear就得
有冇人練緊林克時間
YL放開轉盾無問題
禁住十字L 再禁ZR先再鬆開十字L
呢下一時開到一時開唔到點解
咁佢本身都係格魯德族,就係想知點解格魯德會幫勞魯
一個控制器加4個向下吹風扇
我4 粒電,用左5個大能源
喺初始塔對出大草原
印像中, 時笛前就係話伽農想令族人過好啲
見到海拉魯咁繁榮心理唔平衡
再加上終焉者既咀咒入左魔要統治埋世界
自己族人都睇唔過眼要反擊
曠野應該係BASE ON依點作故仔
好似冇點深入講過點解
可能有啲日記有講但我MISS左
仆街,我覺得難打過dark souls
你放隻野喺傳送點度,跟住自己傳去個傳送點,佢都會重置返
試過有一隻喺山腳
山頂就係鳥望塔同埋狼煙位
兩者都唔夠50 米距離,係上山要麻煩少少
我諗住唔帶佢自己爬上去開左傳點先方便啲
開完傳點跳返落去先起啲野隊佢上去
跟住諗住唔撚爬山啦
我傳去鳥望塔接返佢咪直接係狼煙
丫我屌佢老母我一傳去鳥望塔佢已經reset 左
我屌屌屌佢老母!
所以你唔洗驚會唔見
你就喺正佢面前傳送返去佢面前佢都會完全reset 返
咁貴
仲有一game over就del save
最極限係咪餘料合落把武器再裝把武器上佢到
整車車要睇
https://youtu.be/rPvz5Y6XEFA

唔好下下砌飛機啦, 冇咁多電飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞