[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有兩隻字「遺願」之類會唔同
唔想爆機住,但又驚唔小心玩支線做左主線野影響劇情例如見上面有巴打講唔小心拎左劍

想請教下巴打們有冇建議嘅次序有最好嘅體驗? 麻煩晒巴打們
真係多謝曬

聽一次揾link同佢地講都得啦
四賢段cg 真係麻麻地
不過個四條友都係零存在感
可能學曠野 dlc先講多啲
你係咪弱智呀? 我講緊劇情, 你嚟回應唔係討論劇情係咩呀?
解釋就唔係討論呀?

而我咪話你setting點解解釋唔撚到囉, 因為setting都要額外拓展先可以講得通劇情合唔合理囉

以為自己解釋緊又以為自己冇討論
所以你咪九唔撚搭八囉
不停話嘥氣, 就不停揾人圍爐講條友唔俾批評blah blah blah
咁你咪快撚啲躝囉, 好撚想同你呢啲弱智講嘢咩
費時唔覆你, 你呢啲無知弱智以為自己解得通咋
下次出post加埋 建議抆劍前主線劇情路線

咁大家唔洗重複問
每個玩家解4賢者次序都唔同
如果唔每次都講一次就會有人玩到黑人問號
但想佢講多d初代既故事
琴晚係地底執執下野起歌出鬼手
嚇一嚇搞到起雞皮

咁啱手上有枝單手劍大炮
即刻射到佢仆街
對白一模一樣呢個位咪更加有一種倒模feel, 每個族都係咁揀人嘅話, 咁真係求其一個有力量嘅後代就得, 而呢個後代只係去幫你履行你自己嘅承諾

明明botw可以大量文本日記, 又可以講到英傑以前點樣互動
就算唔講互動, 羅姆王日記都可以見到羅姆王點樣由「王」同「父親」嘅角度去睇zelda, 從而了解返zelda被逼放棄研究古物嘅興趣而去各種女神泉訓練同覺醒力量係咩心境

上一集係完全做到, 今次直情copy and paste
呢個位有不足點解啲撚樣仲可以用setting嚟合理化
[url][url][url][url]對面有塊木板
我係成塊板車落個男人塊面度 [/url][/url][/url][/url]
https://youtu.be/zBqciay1FPE
Ganondorf: I have an army!

Link: We have Koroks.
劇情相關

想問d
裝備加強到盡
外觀上有無改變架?或者額外能力加乘?定靜係防禦力加強?例如蠻族裝加到盡都係防多左only ?

暫時大收精 只係去到2星 未解任
想多d.動力
外觀唔會改
只有能力提升
解釋係設定問題邊有同你討論過劇情
同埋我又冇話過佢合理喎
你自己先入為主話人唔比你批評就爆氣
關我咩事?
我有話解得通?
都叫你唔好咁好想像力
「因為左膠(設定),所以美人魚同佢班姐妹膚色唔同晒」
咁我係讚緊套戲?
升兩次全套裝會多個效果
之後就剩係加防了
咁真係無咩motivation 升盡
上集係100年前
躝喇一路講唔想嘥氣一路講
谷住谷住 你慢慢谷囉setting傻鳩
痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞