試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
根本件事一開頭就俾人扭曲咗
佢個諗法係用一個高級會員制度去搵大個本
Nft係一個導體
因為nft可以轉讓咁你買咗唔啱咪可以俾下手用
但正正因為呢樣嘢係可升可跌
咪令人覺得佢cap水同搭雞棚呃人
本身舞台劇後都無乜推過ca
真係唔知佢哋有咩安排喇
修仔三月出山咪就係因為一二月 d片views跌,嗰時一二月根本冇風吹話會搞nft,呢樣已經好好證明左就算唔推nft ,views跌都係必然會發生嘅事
其實你諗下講nft前後嘅sub升幅對比就知
有哂實際數據睇架啦...唔駛估估下
實情就係搞nft前, 無論有冇大單嘢搞, 個Subscribers升勢都好好,
一出NFT係即刻跌到貼地, 沉咗幾個月,
到出校花草先升番少少Subscribers, 而到今際先有多啲起息
明嘅
不過我覺得試睇電影會可以轉搵d電影公司上嚟宣傳套戲
例如導演導讀、演員專訪個d
views數都係有哂數據, 唔駛估估下
你所講嘅2022年一二月跌Views跌極都有4百20萬views同3百60萬views
但一出nft基本上冇哂好多街客
跌到連續四個月得番二百萬views頭 (= 開台第一個月嘅數據)
自己諗下大唔大影響
呢班街客係去到今際先陸續番緊嚟
應該9up下姐
拍片都冇budget係執笠前最後一個階段嚟嗰

依家有dse片接試玩毛 校花開始有廣告 整體形象好返
應該都點過咗darkest hour
你呢張圖21年頭開始直插,之後已經行緊下降軌喎中間彈返少少正正就係修救市
但佢咪一樣有錢出歌有錢拍試玩毛

不如話佢發現劇場其實唔使燒錢都可以收得,啲錢應該擺去真係需要嘅地方(即係Nero 果啲特技片可以收一收)
其實好多藝人演出job都係拍左1 2年先見街
珈其locker唐記其實好多job都係未加入試當真前就拍落
Caca要向外闖啦,channel花瓶要搵人接

阿慈都開始轉型,傻大姐角色一樣要搵人接
一開台SUB數升得澎澎聲就梗
但21年尾到22年頭升勢都唔錯
每個月都升成萬幾2萬sub喎
一出nft直插到近乎0
唐記應該係簽咗先多咗job?宜家拍緊嘅嘢可能兩年後先出街,分分鐘到時已經退出咗
我都覺得呢期試當真開始返黎
Sub 有升返 片又好睇返
最傷嗰期已經過左
Ca睇佢LIVE真係覺得佢對鏡頭仲好尷尬
同kayan一樣一見鏡頭就好唔自然
都兩年幾都仲未可以學到自然呓面對鏡頭
Kayan對鏡頭尷尬?
感情問題一律不回應,最後俾人偷拍食飯就回應咗。
第一次聽呢個形容
Kayan可能係試當真面對鏡頭最自在自然嘅一個

同埋其實caca都好咗好多啦
無論校花草果次直播做mc (仲同jfft一齊唱柴灣角街),
上jfft live飲酒果次又係勁放勁好玩, 做哂testing video 2.0
再到有次謝票場做主持
都好好表現喎
Ching對caca嘅見解仲停留喺一年半前嘅喂
都未計 [對面那位]果次都演得好好, 好有feel
漏咗講
low mays條直拍片
caca扮阿婆都好放, 訓哂街個頭掂到地下, 語氣各樣都做得好好
第一年佢做唔做呢啲
個形像都好到爆, 個個都大嗌caca世一, 廣告接到手軟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞