試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
佢話關青奴事多啲嘅先擺青奴
佢可能當練下剪片出自己channel無壞呀,當經營下自己個brand囉,佢自己本身又唔算係好有觀眾緣
510雖然冇睇以前D片但係討論個幾條佢D細節都睇到好足
專登喺studio拍條片宣布踢走Jay
https://www.instagram.com/p/CtnuskfhAuL/
今個星期謝票場已經好好睇
笑撚死
"佢唔係試當真成員呀!!"
"佢連以月蔚都唔係!!!"
呢d太個人啦唔岩擺channel,我就冇所謂,但修好注重公共性,同埋佢擺自己個Channel都好既,如果keep住拍得好好似嘉盈咁彈起都唔出奇
510都係範範試晒比人屌咗好耐先搵到自己定位
呢兩星期係好睇 但有齊三子伴住 又冇嘉賓 未有咩大考驗住

阿慈今日條直片同試玩毛種唔要面唔錫身又係510做唔到
牙康真係幾靚仔
阿慈好癲
大cast
影同kathrine 做食人花
真心我真係幾喜歡Katherine,雖然真人摺啲,如果佢肯表現多啲個人都有權好睇
尋晚佢唯一亮點就係忍笑look, 一叫佢講嘢就dead air
佢講野真係未係好得,唔出聲跳舞做啲cool樣都好睇的
有dse片幫手佢仲入屋過牙石 希望唔好行差踏錯
Kathrine硬照pose、表情係幾刹食
不過跳舞表情仲係要執
呢樣嘢校花校草到而家都無改善到
校花開頭果陣都已經支持佢,但無奈佢真係太摺,有得出場都冇乜野講,表現唔到自己
所以佢肯做食人花角花都好欣賞
其實花草數埋都冇幾多個講到野, 你講到石都係怕怕羞羞定唔知點咁, 一係就何求咁剩係油膩, 花都係得三兩個係可以吹得兩嘴,尋晚除左正面問題答到幾句之外都冇幾多句答到嘴比佢地講都係得幾句

不過又咁講, 個MV 都係得3分鐘佢地出場得10幾廿秒
就算元祖女幕前都唔係個個同到豪腎修9up
琴日啲校花連笑都慢幾怕咁

510值錢在呢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞