試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
dklm呢隊垃圾波
不睇也罷
佢溝女有冇影響到佢管理channel?
上面講到班校花草男女關係立立亂咁,又冇代表作
我睇試當真唔係為咗睇呢啲
其實我係同意佢笑多啲玩陽光就好吸引,佢成日想玩攪笑同chock樣chock演技但係又未夠level變咗仲衰
點樣立立亂???佢地群p定出軌?配角你想有咩代表作?jay同安祖都一早出咗局啦講代表作????而家有佢地份嘅都正常新人表現你想點?又嚟再loop我剩係睇豪腎修,其他人唔係我想睇?

有拍拖就立立亂?定求吧發展唔成就立立亂?locker kayan都散咗啦,咁又立立亂?你活喺咩年代?

咁只可以講,channel已經成長咗,你唔想一齊變冇人有義務為咗你唔發展
上集一開波講咗 冇聽書
其實呢句應該常出現,live成日耐唔耐有人唔知
得 Ern9 同 billy係真
就算全部真我都係唔知點立立亂,追唔到a追b就立立亂?再唔好講試當真唔係養哂21個,佢地大部分都係做緊自己嘢,純粹係有廣告呢一年可以幫你攪,有機會出鏡搵咗你先
真呀
想知locker係咪唔會再出現嫁啦
屌你係咪引戰狗嚟 成日一入嚟見到你就到同人互屌
我不嬲講道理係咁多
我都係投510,外表唔係最出眾但就係鍾意佢得閑爆一兩句個種9,同埋傻下傻下個種天真 真心膠,好夾試當真既9
不過劇場同試玩毛入面既效果真係一般,好認同上面有巴打講搵510拍同囚易個種長節目先會發揮到佢個人特質
直接Dm問一姐
同囚易 修ca 閃到
笑撚死, fb group 個咩passenger hummer 開po屌人靜係睇片但唔subscribe
俾人屌到PK 之後靜靜雞 del po

條友平時po 埋曬啲唔關事嘅嘢已經夠on9, 今次仲幫channel 屌客
好撚貴好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞