試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
唔生多日節目出黎搞唔掂,星期四而家例牌固定節目,同囚都好d,嚟緊又到返試場毛,主要得腎康,到時成堆幕前爭星期一一條劇場/乜得
上帝係咪又想好似上次咁燈一燈
不過我都已經習慣左佢地依家個出片pacing
係幕後人材有限既情況下,其實都交唔到幾多片
含爺休息完都唔知返唔返黎...阿hei上次做dse又做到爆廠
做試當真剪接真係好撚chur...尤其係綜藝果方面
都係,不過修都話最可惜locker咁成功但唔係真係試當真直屬嘅artist
幾個連登仔圍爐鳩噏你就當真
佢忙拍嘢啫
其實就係因為唔係直屬先咁成功
佢好低調咩拍拖者
入天下一應該長做長有。不過傳統演藝圈咁講輩分,真係要慢慢浸
佢唔靠試當真撚有人識咩
咪套套戲都好似係神探大戰咁拍十幾場但無人噏得出佢叫咩名
試當真係有提供跳板但係唔會跳到直接男二男一,不過有知名度試鏡成功率會高d
後台真係好重要
口罩片啦管家啦綜藝啦唔少喎其實
師兄似搞錯曬點解你會覺得何求利用Natalie 而唔係掉返轉

再加埋其實一個CU Law一個LingU哲學吧吧仲要大過何求你覺得一個咁高學歷嘅女仔佢會接受一個無論思想,學歷,成就同年紀都低過自己淨係得一胸熱血嘅細路嘅成數有幾多吖嗱
ca姐飲酒條live就真係好似hide左
管家忻咁近都唔記得, 好難幫佢
香港互聯網供應商協會主席葉旭輝接受英文媒體《南華早報》訪問時說:「網路供應商可依據IP位址阻斷網站,但無法看到網路使用者在搜尋引擎、社群平台的查找的內容,這些是加密數據。如果未來香港法庭的禁令認定,網路供應商必須負責阻斷用戶查找《願榮光歸香港》資訊,那網路商只能依照IP位址阻斷Google。

終於收到試當真皮了
師兄咁憎個YouTube channel,仲要支持政府限制互聯網。相信對你嚟講,對試當真嘅憎恨大過公義同自由呢啲普世價值。試當真應該係殺咗你全家。
其實認真講嘅話,依家封網係斷咗下一代演藝出路,試當真或者小薯茄呢啲已經走入主流嘅公司反而可能食哂成個市場… 當然呢啲錢最好唔好賺到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞