試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
始終同出面導演唔太夾
同埋可能個導演都係猶豫不決果啲人
搞到腎仔都屎滾, 真嬲咗
雖然佢個演繹話搞到豪哥濕哂好好笑
其實根本冇人知因為搞nft從而流失左幾多觀眾,有冇人可以確確實實出嚟講個數據先,連修都講唔到啦,唯一數據就係訂閱少左千幾二千(64少得仲多
何況就算冇搞nft,根本以當時啲劇場質素views數下跌係必然發生嘅事,佢地根本就保持唔到條條都狼人殺界刀水準
只能夠講nft帶來既壞處好多都係主觀既,但nft 帶來既好處全部都係客觀
你地d人鍾意睇佢地色水丫嘛
夠鐘就應該stop等佢地死哂啦 仲比多佢地3個step
NFT之後跌sub卡咗喺45萬勁耐喎
係有J定唔知校花校草先開始郁返
友台callin都聽過有觀眾話因為睇試當真先識JFFT
但聽到NFT就反感屌鬼即棄 影響一定係大
反而想知ca姐呢一年半聲勢沉哂 關唔關拍拖事
其實佢地話eth大跌冇影響係指對nft holder定係試當真
其實修都有講
個傷害係有人會用呢個位做切入點去指責間公司呃人錢
佢本身諗住用行動嚟話俾人知唔係所有nft project 都係呃人
但做做下發現原來行動係唔能夠証明一切

個指控唔會因為你做咗啲咩就推得翻
因為個指控係話你呃人
你今日未走數啫
點知你聽日走唔走數

片嘅質素跌三子都有講
佢哋睇法係一開頭太好
到後期加人試唔同嘢都有舊觀眾唔鍾意
因為本身個班人就係鍾意睇佢哋個種9
但佢哋有個信念係本身叫得試當真就係咩都試
唔係想食老本
我認為呢個位就係佢哋同舊觀眾sync唔到嘅位
究竟今晚會出現幾多次

註:兩人並未開始拍拖
佢講咗對買嘅人冇影響對公司條數有影響
嬲到講粗口
但聽完佢講都明
本身條片應該係豪哥做重心
然後拍咗五條但用得兩條
又由室內變室外但無配套
再連時間都控制唔到

佢講完其實都係想講修俾唔到好清晰指示同信心個導演
然後佢又唔得閒控場
所有嘢係遊離狀態進行

反而豪哥所有嘢都無所謂
除非你買嚟炒但佢都再重申過好多次升值潛力從來唔係賣點只係mocu拎過嚟玩
真心希望佢哋長擺呢句岀嚟
唔想d街客又誤會
主要係對holder
因為修大概話過公售當時值5000蚊
佢會做返5000蚊既回饋比holder
承諾既野有多無少

而對內既說法好似無公開講過
但睇返慈出片修係有安撫到阿慈既疑慮
成日都覺得明明試當真主打演藝
但d電影宣傳往往去哂友台度
希望同囚易後,d人會對試當真形象改觀番d
你長擺街客都係佢話係就係㗎啦公海咪又係繼續nft呃人
有偏見嘅真係會有興趣睇?
依期2條片d演員都好似嗌ca做修未婚妻之類嘅對話,是唔是內部已經知修求晒婚ca正式私有化收山喇?
我普通會員冇買nft 後者對我影響大啲
卡住還卡住,咁你都要睇返嗰排有冇搞緊大野先,冇野搞冇大片卡住好正常啫,個個台都係咁架啦
有觀眾反感走人正常,我冇話冇影響,問題係個重點係呢堆人多定少根本冇人知
點收山?你估修真係搵好多?
以我本身單推caca 嘅感覺
個影響係真係好撚柒大
本身無論廣告數目, ig followers數目就算係冇kayan咁多但都相差唔遠
但拍拖公開後果半年真係大幅度少哂廣告(caca自己都有認過梗係有影響)
ig followers都追唔到kayan了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞