試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
校花校草同休娛期完咗,幾個星期連續三四條片都有佢份,唔知算唔算有捧過,之後就到有J
但劇場佢啲演技又唔係好睇,又唔係特別靚
綜藝又唔識做效果,船頭驚鬼船尾驚賊,叫佢認真玩一時佢又覺得有違佢做人原則,一時又因為自己個人喜好就唔做(有J要講大話&彈橡筋會痛會紅?但屌,彈橡筋有幾撚痛,拍綜藝係會玩下呢啲)
當然有人覺得佢on99企係到好得意好搞笑,但作為觀眾係想睇content,一兩次咪可能好睇,但次次都係咁真係好悶
所以YouTube個紙牌comment其實都係無錯
放佢個紙牌出黎仲多punch過佢真人出現
不過修腎睇到啲佢既特質所以留佢係到,做觀眾都冇乜野好講
有510既真心話台都好好睇
但我想講0姐fans 黏性好高,但ig follower唔算高,但d like數平均仲多過安祖泰妹,tg gp人數又係校花入面最多
講真睇510玩橡筋王大賽,完全唔覺佢有玩遊戲做綜藝喜感
呢條片好撚正
條新片暴走得黎易入口過之前條yes yes yes,幾好睇
最後個扭橋
唔係玩死忠路線,係未發揮到實力
好耐冇見佢地玩扭橋
點解扭橋最後要講到咁白?
其實改左間學校名做超能力中學就夠唔使旁白講埋, 不過最好YANNY 都SHOW 吓能力
唔係話玩咩路線,純粹上面講話捧唔起,我覺得人氣黎講又唔算真係好低啫
係講得太白
但夾硬臨尾嗰吓扭橋暴走又幾好笑
但豪哥係咪影射緊咩人
都last day仲要踢出校同記大過
因為都好耐冇出劇場
如果死忠足夠多,得閒開ig live, tg live,投其所好。如果忠粉鍾意聽唱歌,出cover歌片。如果忠粉鍾意睇打機,直播打機
DSE有幾神奇
細路仔未考過公開試?
Yanb識時光倒流
駛唔駛我幫你面紅??
爛鳩DSE真人show都有得吹奏幾個月
游學修唔面紅 打手都面紅啦
真心答 可能真係live,所以live為主既花草賽制先會一路領先。佢live好睇係因為佢個人本身好睇,但佢暫時都未識係綜藝演技方面表現到出黎。

我覺得阿修想指定510做第二季同囚易都係因為睇到依樣野。同囚易嗰種長roll機既拍攝手法較容易表達到佢既真實個性,可以用剪接做到佢好睇
cap錢多幾何級
但係產出依舊同captv 金剛crew無得比

技窮就係技窮
再多朋黨圍威喂 再多打手
都係無撚用
我都想搞到caca叫唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞