試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
我意思唔係成個娛樂圈市場,只係成個網片市場,因為再無機會後起
唔係佢地hide 你要開vpn轉地區先睇到 唔知youtube做乜
easy man,我有睇開冇話憎喎,我講既收channel皮同叫「游學修收皮啦」都係口號黎姐
至於你話支持政府限制互聯網,呢個比較複雜,一方面唔支持佢打壓人權,但另一方面樂見香港政府自殺
岑珈其:希特拉未殺晒啲猶太人囉證明
https://lih.kg/3392768
佢係乞人憎
斷咗網仲有網片市場?
呢條live真係勁好睇,caca玩game白卡笑、please do not watch 2.0、同米仔好似兩姊弟互串、ern9湯漢斯有聖母愛、修拗手瓜輸咗話手有碎骨有缺憾
有歌中左版權,四子又懶唔搞返好
510 痴撚線
0大姐kick到sir
但真係好乸好笑
牙修、牙軒、牙珊…
突發!N9出道!
https://youtu.be/brD8W-ht2f4
試映劇場《超級勁爆叱咤風雲金曲》|試當真
6月12日
彩色 | 2023 | #Do姐、#新城、#勁爆 | 粵語 | 中文字幕 | 10’ |

故事簡介: Hater與Fan合作,決定要與Do姐去旅行。

主演:
潘宗孝 @ernest_pch
游學修 @neoyau19
蘇致豪 @official_sochiho
510 真係搞笑型主持
510真係好kick
但全部幕前都錫晒佢任佢玩,所以好睇
510真係好撚趕客
講野1999 聽到好辛苦
唔係咩偏見 係到到都有人講緊呢樣野
點解成個台好似冇人理觀眾照推咁款
最好笑係
佢想喺右翼思想主義普及嘅連登
召喚左膠一齊攻擊岑珈其

真係反映智商
510同其他幕前關係好好

一定睇到啲510 haters又掙扎又辛苦
因為有人鍾意有人唔鍾意, 佢真係冇人鍾意就自己一年半戴會收皮
今晚謝票場嘅510勁得意喎不斷衝撞,好睇過今際510
呀慈又成副克蘇魯低語咁喺510耳邊獻計,好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞