試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
510今晚正wor
表現最好今晚
想做臭bie
510今晚超水準
發現修仔靚仔左好多,可能愛情滋潤,反而豪腎肥左好多
對比之下 jessica
豪腎互相滋潤
下,有咩問題,caca都陪修爬洞,負責踩車喎,你估條條女肯?
阿慈係後面坐成晚唔出鏡就係等最後捧生日蛋糕出嚟

感覺佢真係好似嘉盈喺FH咁要兼顧幕前幕後,為咗俾新人出多啲鏡直頭專登匿埋鏡頭後
睇完今晚謝票場,覺得 510 再進化落去,真係完爆阿慈

阿慈果種派膠 510 都有,仲要睇落舒服好多,唔計 510 好樣D,佢用腦買眼鏡上謝票場完全係倣岩件事,相反阿慈一用腦,淨係諗點樣做反效果嘔心自己同觀眾(例如今際個假髮)

最近阿慈主打勤力學野,但就黎30歲人,得個學字唔進步死得啦。 510 呢d 妹妹明顯把握到機會,做多次主持就勁大進步
滋到愈黎愈肥明明之前腎最靚仔,而家修反cup
24歲誇大到30歲
我第一日已經好撐0姐,0姐果種係天然呆真心膠,呢行根本極少,慈果種好明顯係假膠黎,同sica一樣
笑撚死
我發現係邊到睇人讚510都係一種享受來
睇埋今晚
暫時謝票場MC 510>安祖>月

月初頭幾次太爆死了,而且諗嘢無畫面呢點喺轉數要求咁快嘅謝票場live 顯得好輸蝕(唔識/無準備就get 唔到人哋講乜接唔到pouch)。不過上次講擅長嘅直度片時對眼係識發光,欣賞;

安祖其實無咩嘢, 不過不失。要講嘅話可能係把聲唔夠響亮,有時聽得好辛苦(個人喜好問題);

510就本身好擔心佢做MC同玩綜藝一樣,鳩下鳩下縮下縮下,點知呢兩次嘅表現同塊紙板一樣咁eye catching ,腦筋轉得夠快接得住人哋啲嘢,就算唔get 都識講經延續個對話先,然後即使口噏出嚟係kick kick 地但又神奇地set 到比其他人殺波,令場面好舒服,笑到嬲唔落佢啲kick。

期待謝票場小隊繼續進步
最後,真心,幾時有校草lead 嘅謝票場
唔係話唔鍾意510 校花都係投佢
但佢做主持又覺得冇你哋講得咁好喎
佢係做足功課但揸得太緊 成日淨係想跟自己個Flow
例如個話題明明傾緊A嘅演出部分
可以延伸落去嘅時候
佢就成日即刻問B另一個問題唔知跳咗去邊度
其實如果佢有心做MC可以煲下對談錄
呀京呢方面真係好撚勁
可以挖到好多觀眾想聽嘅嘢豐富個節目
呢度啲人好鍾意一次半次表現就定人生死

彷彿人唔會進步,人唔會變通,人地已經比晒野你睇咁
阿慈仲好後生
依家510啱做就唔好打咁多嘢啦
佢自己都仲要機會磨練 三個花輪嘅機會就仲少
你好想睇曾sir何求做咩
成日拎京講就好似你100米跑11秒內就不停同你講你唔夠保特快
已越位冇左jay
啱啦, 淨係識溝女
踢撚走佢啱哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞