試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
真係包拗頸
呢題最好笑
討論有趣得嚟個個都有發揮
又唔會有人太搶太Offensive
最好果題
偏偏一二集都唔拿出
本身淨係出呢題+悶啲果題做一集過就搞掂

無Q2講楊過,就唔會有Q4嘅callback ,所以淨出呢題其實唔會知道發生咩事
我覺得Q4楊過好笑係基於Q2同謝票場聽過嘅楊過理論

都係嗰句,太多嘢callback 搞到只能順住由熱身開始睇起
但係偏偏熱身Q1同Q2係最撚狂,最唔口試,同試場毛反差最大
超能力學生可以拍 sitcom,例如講豪哥每次點避開唔俾人知唔識超能力
屌個班本身就唔鍾意佢地點攬炒
豪哥都係夾creamy先好睇
睇完之後覺得口試王(下)放呢題出黎根本就可以救返曬上集果個問題
呢集好笑又唔會嘈撚到仆街,放返出公海好嗎
https://youtu.be/JwJIY-Sz-G0

依條係我心目中既佢兩個拍檔既最佳演出豪哥粗魯得黎帶點柔情,creamy廢得黎又帶點可愛

呢集唔可能唔放番出去
娛樂性同討論都做到平衡
唔放公海根本鬥氣玩嘢
唔鬥氣點得 郁啲就俾人屌到仆街
下星期二/五是旦搵日放返出黎啦,睇完一黎會明點解YY整體會比高分珈其,朱康唔係太多output,淨係搵共識,黑色啦白色啦,又唔會太搶恰到好處,個反差幾好笑,幫佢兩個洗下底都好(呢次真係洗底啦
除咗許賢你俾邊個比豪哥都係嘥㗎啦
但豪腎咁無新意無咩意思
都未上力
同埋豪哥咁Chill咁懶都好撚好笑喎
唔覺得有所謂"嘥咗"
幫yanny推行李用一隻手指扮吓幫
公海話唔想睇咁咪唔放囉,公海話要認真嘅聲音咁大仲點可以放條玩嘢嘅出嚟,一陣又有人報領事館比人BLM就唔好啦
我有理由相信佢當刻真心覺得幫緊
格硬做效果咪重唔好睇
其實60個鐘點都有嘢發生嘅特登做會唔自然,就算真係chill都可以同其他組有對比一樣可以剪得好睇,係辛苦幕後睇哂咁多部cam部部都60個鍾
百貨應百客啫,都有唔少人覺得佢地chill得黎最好睇,單獨出就會悶,但而家混剪效果其實幾好

攞嚟同修ca腎發做個對比都夠好笑
有咩必要捧如果唔係一早講左冠軍花草必簽騎虎難下根本都唔會簽佢呢啲垃圾由佢自然fade out咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞