試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
笑死,做幕前邊個唔係靠fans 生存?不如每條片搵個素人拍吖
明明510冇片出 討論度已經過哂其他校花 果然係冠軍
佢討論度純粹圍爐效果,鍾意會鍾意,唔鍾意繼續唔鍾意,可能少數忠粉自己開心
香港娛樂圈一潭死水咪就係咁解
推埋d 冇實力嘅偶像派,fans圍爐自high,街客就睇啲冇水準嘅作品R哂頭點解俾個咁嘅人做,劣幣驅逐良幣,有實力嘅唯有去第二度發展
佢既討論度純粹hater真心有撚病無片出都搵野黎屌,明明班fans都無出聲
關咩事,早10年已經係一澤死水啦嗰陣邊有咩fans圍爐自high吹捧垃圾
點會係冇片出
上星期橡筋片開始畀人話 之後克蘇魯修笑佢紙牌再到謝票
只係啲人再拉埋佢花草之後整體表演嚟評論
演戲,唱歌,跳舞,510有邊一瓣做得好?
冇實力又霸住冠軍個位都冇hater先真心有撚病
護零手完美示範咩叫自己唔尷尷尬嘅就係人地
啲觀眾投又講到霸住個冠軍 不如你講下邊個值得冠軍 等我睇下你邊個心水輸咗
一潭死水咁你仲留意做咩
護零手惡到
自己冇實力仲要拉其他花陪葬
唔知以為黑社會
噏唔出? 你同個紙板冇分別喎 唔識應人嘅
睇回覆態度最惡嗰個係你囉
Hater惡到唔服賽果同制度就鬧人霸住個冠軍
啲人成日回帶屌510啲野,不如大家收拾心情等睇同囚易ep2好過啦
咁多個gp我剩係見一個會耐唔耐就講呢樣唔抵嗰樣唔值,人地個個都move on哂都仲要不停拎校花校草講,港姐冠軍保證紅?唱歌冠軍保證紅?最慘係咁鍾意用攻擊人地嚟推自己心水最後係自己偶像埋單

霸住個冠軍都講得出咪撚參賽啦
王晶:香港娛樂圈一潭死水咪就係咁解
推埋d 冇實力嘅偶像派,fans圍爐自high,街客就睇啲冇水準嘅作品R哂頭點解俾個咁嘅人做,劣幣驅逐良幣,有實力嘅唯有去第二度發展

蕭若元:香港娛樂圈一潭死水咪就係咁解

曾志偉:香港娛樂圈一潭死水咪就係咁解

屈穎妍:香港娛樂圈一潭死水咪就係咁解

無違和
真係有PAM & JIM feel
想講
caca修仔呢對真係好撚好睇
caca柒下柒下唔識開爐, 煎午餐肉, Gesture
修仔張保仔洞, 炒蛋失敗
加埋最後PAM & JIM 式天台講番心結好睇到
今集靠佢地撐住

caca真人show/綜藝好睇就不嬲都係
修仔平時多啲show今次真人show呢面, 輕鬆啲, chill啲, 肯定少好多haters
Ca修呢組真心好睇,如果唔係一年半前拍,係而家拍一定仲爆
豪哥yanny呢組好尷,好彩有d色水唱番首歌先救返
豪哥應該唔慣對住靚女真係creamy先夾佢
腎發呢集負責出黎鳩up幾句做過場
ca 修組最好睇, 有冒險(洞), 有生活磨合(煮野食), 有情感交流 (天台真心話), 其他比下去左, btw Yanny 真係好靚

仲俾錢youtube賺
呢個係用$2500換一個highlight為咗叫個唔好課俾youtube啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞