試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
傻啦,邊有男人唔鍾意青春少艾

問題係投票嘅都係試當真忠實fans,first round更加係fo毛限定,所以投果陣唔係真係揀最吸引嘅人而係多咗好多「夾唔夾個台」「聽唔聽話」「會唔會有公關災難」之類其他考慮
尋晚出條片直接咁講晒啲point 出嚟
CLS 地大膽

中間仲用咗姜濤隻歌個intro
試當真fan屎真係好低質
我都諗我有冇聽錯
但唔見有其他人講
個幾個音咁明顯
中間修屌er9個段話個藝人進步緊同後段er9屌修點解要做音樂都好直接
其實呢啲比賽預咗係不利花瓶
造星夠多街客睇都係marf贏

花草第一個公開面試510已經做咗大熱
同時拉咗啲得樣冇內涵嘅落去

就算去到最尾唔計510咁極端嘅例子
將佢啲票打散 我諗都係泰妹會贏shadow
本身以為會玩jersey club
依家其實係咪想捧Angelina多啲
佢企中間 0姐企最側邊
剩係睇樣安祖同影兩個選得啦
點睇都係高度問題啦中間凹落去咩唔通,定你覺得捧緊Kathrine 唔要月呀
咁點都會揾510嘅,6個dancer,十強唔計hoilam 走咗泰妹已經出歌讓個位出嚟,8個揀6個,Janice咁細個應該唔會玩(而且佢應該0識跳舞),得番510同Abbie 揀…
Cathy story發力
好唔同喎,造星真係要才能表演,有導師評分,校花草由頭到尾都冇呢回事,真係不利花瓶開冧點去到咁後純粹有人鍾意可愛有人鍾意靚有人鍾意大波啫,至於510會贏影會輸完全係因為吧意外炒車,搞到吧d票去曬0姐到
花草嘅才藝咪就係綜藝/直播能力
評判分唔影響 marf決賽投票都係第一

開冧唔算花瓶啦得對腳 留咁後(入唔到決賽其實唔算後)有jfft幫手 講樣都唔夠安祖嚟
你要計食票五強得一個影食到花瓶票 仲大優勢過510
應該角度問題,平時唔覺有咁誇
張圖入面邊個唔係
吧吧好似唔算ipad
入學試着白Tee有啲料
吧吧其實都算花瓶,有學識嘅花瓶
吧吧同510唔係平㗎唔係吓吓都要abby咁先叫有波

都唔係咁差姐師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞