試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (76) | 製作經年,炎上準備 | 相見好,同囚易 |

1001 回覆
30 Like 98 Dislike
510好似捧唔起
佢冇綜藝效果演出機會又唔夠,係睇吓佢上完堂點
冇㗎啦你痾個尿都睇到幾條shorts啦咁已經幾個view

不過如果講收入shorts d view好唔值錢
佢得醉酒直播先多人buy但係冇幾多人追直播
係講緊繼承者們條ig reels都係moon ig出(仲要YT大哥ig一齊出), 都係得22萬views, 仲要都係輕鬆搞笑,好快到重點
既然都係key,可以key落去d更進取既身體度
佢做主持肯定仲衰過月同安祖,其實呢幾次檸檬話就話帶新人其實月同安祖直情冇機會講(唔敢講?),510仲要驚青點做

不過510比3個老細撚吓係幾好笑,佢耐唔耐又爆到幾句心水清嘅出嚟
不嬲爆唔爆係冇得預計,正正經經唱首never gonna give you up都可以玩meme玩咗咁多年
其實呢幾次檸檬train佢哋唔係佢哋無機會講,係要佢哋專登唔出聲去觀察啦,真係想佢哋講多啲嘅檸檬自然會cue佢哋
之前train安祖果次阿moon直頭喺鏡頭後唔露面添,估佢都係果日揾yanting 拍reels
唔覺得有捧過510,一個月有幾多次謝票場有份,有通常都最後排角落位
咁佢地睇片都得啦
我覺得克蘇魯2出咗紙板510之後開啟咗好大嘅發揮空間
呢個由comment 到自嘲衍生出嚟嘅創作幾click 到我
我會期待日後某啲位會偷偷攝個510紙板落去
有冇人知片頭首日文歌咩名
只可以講原曲係東京愛情故事主題曲
片頭應該係柱之男bum
你問緊原版定依家佢哋播嘅依個版本
改成咁, 完全唔似wo
一開始係出幾多
又擔正劇場 又打邊爐 又玩兩集試玩毛
不過差唔多出親都畀人屌先收下

謝票場冇人睇
定係插曲?
佢應該係講緊ern9唱嗰首歌
廣告reels 唔可以同普通reels比較,因為廣告商會俾錢ig 落廣告,直接強制feed俾users,個views數唔可以作準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞