買電視機 / 換電視機 集中討論區 (146)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
對,6月左右就出,快買
可能C2多d佣特登較鮮艷mode, 而sony少d佣所以唔較或者段片問題
A95K QD-OLED黎實靚d, 不過燒印機會大d
同級應該同G3比
1. 冇貨多人要就可以加
2. 贈品改左就可能影響價錢
好ge
而家掙扎緊買55" A95K定65" C2
客廳牆同牆距離2.5米
係咪應該有大買大?
但又想要Sony同QD-OLED
都有諗過係佣問題
不過個sales推Sony
想問下 55 a95k ,最近個價同贈品係咩?希望唔好咁快冇貨,下個月先入伙
一定有大買大
我seat位同電視都係2.5米
買左65都嫌細
你買55一定揼春
想問一部,75寸以上最平既mini led 選擇
或者,你覺得最抵屌既
2.3米又點睇
65吋
65吋
購買水貨電視我推薦 盛..澤

Samsung 75QN85B 水貨 (1000個分區控光)
15XXX
Samsung 85QN85B 水貨 (1210個分區控光)
22XXX
1. 120hz 廣色域 IPS LCD PANEL, 對比度高(80000:1), 可視角好
2. MINI LED背光系統, 分區控制MINI-LED光暗, 改善黑位同對比度
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. NEO Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 有2.2.2聲道, 共60W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度高達1100nits
鋪頭setting 唔一定最靚,你唔會知你睇之前部機被人點set完,要準就自己tune完先比較
就如上面所言,sony少佣,有鋪頭真係會亂set機然後谷韓牌賺佣
如果budget 有限又要65,建議65a80k
65c2依家唔抵玩
65a80k 16680+ht-a3000
65c2 19380+牆架+1000禮卷
生活專門店 19k送ps5
要買就快,生活落訂可以hold 3個月,ful pay半年
準備weekend去買,諗緊配唔配埋soundbar好
年尾先入伙,遲買平幾舊
買完搵u買架
20/05/2023至02/06/2023,可於代理換領贈品: PlayStation 5 主機 (光碟版)。顧客必須於購買產品後30天內進行登記(以發票日期起計算),並於指定期間前往換領中心換領*
65a80k都okay wo
如果淨機呢?
我麻麻地d贈品
除非係PS5
可以啊
soundbar 可以配埋
soundbar 一樣準備換款
a95k個內置雖然可以接受
但sound bar有埋sub仔冇得比
睇下你有幾多budget
AVOUTLET 淨機16800, ON9
SONY SOUNDBAR唔會轉款
65a80k細鋪淨機 16800
你試下去生活問淨機價幾錢
冇既話自己上網賣條HT a3000
65c2就17500
好 大10"個marginal gain應該會大過qd-oled個marginal gain
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞