買電視機 / 換電視機 集中討論區 (146)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
依家買定有咩推介
迪路BB都係65寸,都睇得好清楚嘅。。。
av生命,Samsung q800b連後置4480
可以比3成留3個月或者全訂hold半年
Samsung HW-Q800B + SWA9500S
$4990 有部55" oled
當買lcd 都抵
不了
演算法極廢
QN95B部機個聲都已經好正
睇嚟都唔洗買soundbar
上埋Q990B啦~
Q-SYMPHONY
睇電視都還可以,睇戲真係冇得比
低音真係要靠SUBWOOFER
環繞感都係
睇mission impossible fallout 跳傘果幕震撼到真係坐係atmos戲院咁
跳完果個bgm就好似坐係劇院聽交響樂咁
top gun又勁正
睇下遲d買埋tenet返來煲
你話點就點
總之我果陣買C2就係8千頭 A95K就要萬五
之前我先比人話分享價錢都唔得惡過狗
而家我都係分享返個價錢啫

Btw 我都係答佢買A95K 有乜錯
第一,人地依家未買,特價已過,你分享個已經唔valid既價錢混淆人地做乜?
對要買機既人有咩幫助?
如果今日hkexpress同ana同價,hkexpress 半年前試過特價到一半,咁係唔係今日就要坐hkexpress
明唔明個邏輯問題係邊?

第二,你個c2價扣優惠同贈品,都做到8字頭唔緊要
但如果跟你個計法,a95k都係低於15000而唔係15xxx
個價我日日mon住,我都係果期買左a95k ga
你分享價錢睇法都唔係問題,但起碼要準確先
你話點就點
我只係記得果陣比某人話好多人認同佢

對於成個Po冇乜營養嘅對答都係完左佢算啦
師兄是有blu ray 實體去煲?
top gun 係實體blu ray,ps5播
畫面唔及ubp x700好但聲音係冇分別的
真是好
而家soundbar 已經發展到有環繞感都幾正
有咩咁特別
Samsung q800b+swa 9500s Dolby Atmos 7.1.4 $4480
平靚正,你都可以擁有
咁你要過soundbar 區多D講,個個都只是想買一條過的soundbar 特別是罪大
4480就有7.1.4,可能係市場上最平7.1sound bar方案
但效果數一數二好
貨量得返雙位數,賣曬就冇
就快賣曬,唔使多講
有人唔介意效果,想要一條過都冇問題既
At least 我去sony showroom 試都覺得算可以接受,接受唔到係價錢je
你要教下人subwoofer 的好,個個都怕soundbar 個subwoofer 會嘈到樓下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞