買電視機 / 換電視機 集中討論區 (146)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果唔夠budget 買75 “ A95K ,係唔係應該要考慮C2 算
A95K沒有75吋
外國qn90b 有55
QN90B>X90K>X90J
budget 幾多,有咩要求?
我個人覺得s95b同a80k係平價之選
a95k就貴少少但頂點
c2 g2加返價真係好尷尬
咁大一級有咩選擇度過真係有3米
掛唔掛牆?budget 包唔包sound bar?
你個人想唔想要soundbar?
1. BUDGET?
2. 電視距離坐位幾遠
購買水貨電視我推薦 盛..澤

LG 77" OLED TV C2 OLED77C2 水貨
24XXX
LG 83" OLED TV C2 OLED83C2 水貨
37XXX
1. 120hz 廣色域 OLED EVO PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. 有HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC
7. α9 GEN5 影像處理器
8. 光度高達850nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出

LG 77" OLED TV C3 OLED77C3 水貨
29XXX
LG 83" OLED TV C3 OLED83C3 水貨
44XXX
1. 120hz 廣色域 OLED EVO PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. 有HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC
7. α9 GEN6 影像處理器
8. 光度高達850nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
10. 支援WOW ORCHESTRA同步發聲
ps5碟放唔止3千啦
哩啲起Av life 買相對冇咁好?
什麼意思?
哩啲起Av life 買相對冇咁好?
AVLIFE邊有水貨買
你睇下水貨個價錢先?
係行貨一半啊大佬
如果行貨預價錢x2
65” A95K 嘅價錢左右
3米
即係行貨嘅話唔抵買?
3萬買75吋上唔到OLED行貨

3萬建議83吋-85吋
收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞