買電視機 / 換電視機 集中討論區 (146)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
HDLiFE個hero plus分期有冇巴打試過係點用
打電話去中環問
打電話去中環問
2346 3398
上去sony showroom 見到a80k 播緊top gun個立體感仲好過我部a95k
原來用緊ubp x700播緊
一部好既碟機都好重要
請問網上有無網頁係專業用家,會將每個mode 的畫面setting 放岀嚟俾我地參巧?
有無清都等緊之前三星d 禮卷返貨 佢冇貨應該唔使七個工作天內換喇
岩先睇s95b 128xx做比我算平?定C2
55S95B $12800仲有贈品? 有就OK
有啊
去左睇細店65吋A80K個價同鹹片生命差唔多

但係就唔包送同裝
裝機係SONY師傅負責
細鋪送貨+100
av 連soundbar已經平好多
sony ht-a3000 質素掂唔掂?
電視a80k 係咪最好用返罪大soundbar? eARC 係咪一定要電視soundbar同牌子先得?
中下
不需要
不需要
送既黎講OK, 買就不了
x700只係入門機,仲有啲更加好
就係小小又唔算多,見到C2性價比好似高啲所以心大心細
我駁左soundbar 落sony A90K, 用ARC 回輸入聲音。但係咪一定開電視時會連soundbar 都一齊開?試過關左Bravia Sync, 就連soundbar 都無聲。可以點搞?
如果要Soundbar一齊開,需要開Bravia Sync
我唔想一齊開,所以我試過係off 左Bravia Sync. 但反而要用soundbar 時先開soundbar 但都係無聲岀。要從新係外部輸入的選項攪一輪,soundbar 才有聲。但呢個係咪正常?
一齊開仲方便啦~
巴打,請問s95B送果條soundbar好唔好用?還是本身s95B 自身啲聲都己經差唔多?
Q700B好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞