四柱推命學幫你八字算命

1001 回覆
14 Like 34 Dislike

農曆己未年十一月十九日巳時女
幾時可以脫離財務困局,我已經一件衫著十年,冇同人娛樂冇旅行,食都計住
屋企開支越來越大。
想算但唔想係度貼八字
有無tg
想問一下我對你的分析準不準確?
是不是有一個媽媽如影隨形般的媽媽?
是不是男人見到你媽媽也會驚?

因要對一對命看我有沒有分析錯才能幫你下更多定論!

假如沒有要結婚的話, 明年應該寅卯辰會東方木, 有很大機會識到另一半!
2000 10/10 2PM to 3PM
感激!!
2000年2月5日,21:55

見你好似咁慘就覆左先.

戊寅日生於子月
戊土氣虛,且隆冬寒氣凍濘,水冰土凍,調候為急,必用丙火為先,然而以甲木為佐。

你月柱透出丙火見到自己用神,是好事,但問題是時柱又見丁巳,火有點過旺了!

而且你年柱一柱也是己未土, 年柱見劫代表你原生家庭是比較差的!

另外有一個問題想問問你,你是否有兩個媽媽? 或是爸爸有過兩段婚姻?
你是庶母所出的嗎?
兄弟還有東西想提提你

身弱殺重的人普遍是身體較弱,情緒化,性急脾氣差,什麼是暴躁,自控能力差,人際關係自然也差了,難以和人合群和合作,朋友亦自然少,與女人的婚姻關係也變差了!

對我來說身弱財重,身弱殺重也是較差的八字,假如大運再配不好真的是非死即殘!

然後如我所說,你大運配得好,2028年開始走40年幫身運,緊記我說我缺點,盡量忍耐改善,往後日子會變好的!
94年4月29 早上十一點
問事業 就快捱唔住咁 睇唔到出路
1994年5月23日,0545,男
想問愛情同事業,先謝
2004年7月10日 9:59a.m 女
想問下愛情(依家有拍拖的)同事業
感謝大師!
多謝你回覆 十分之詳盡 我都認同我做野係鍾意循規蹈矩 都算係聰明 唔算蠢嘅人 因為今年本身好想轉工 但係諗諗吓留多一年下年先再轉都ok 我出身家庭算一般 唔係有錢 但都叫有正常屋企 想要嘅野父母都會盡量滿足 另外 我未婚夫都想問下事業 如果師傅你有時間 可以睇埋嗎
唔該晒
係,我係庶出,我係舊式家庭有兩個亞媽。
我因為做義工忽略咗時搵錢維持生活,我係咪可以搵錢同義工工作都兼顧到呢
我成日好驚為咗努力搵錢會忽略屋企人或是寵物。
謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞