用咗兩個幾月,整咗幅《香港地名地圖》

510 回覆
6034 Like 44 Dislike
高質
麗池應該係英皇道殯儀館去到太古坊之前果個位 嗰度有座麗池大廈

大丸記得好似係而家百德新街惠康嗰個範圍 定電車路希慎廣場嗰邊
你似忽忽哋
你覆我你都幾無聊吓。我只係支持下樓主嘅努力。樓主唔係想為咗有回報而努力嘅人,只係純粹為自己鍾意嘅範疇而付出時間同心機,俾自己留個紀念或者公諸同好;但我見到樓主咁努力又花咗咁多時間,所以自己講多咗。下次會收斂。不過我唔係好明你做咩要覆。你可以淨係負評,我覺得你都幾無聊。我知自己啲負評點嚟,我有自知之明,OK。話下人以為自己好威,其實言之無物。
我知自己思維、文筆、表達能力各樣都唔係咁好,所以揀啲好嘅post睇。其實連登有一定程度上可以訓練到自己嘅邏輯同表達能力。我依家都嘗試令自己言之有理、有條理。我知自己不足,不過我唔係好明你嘅動機。你肯定唔係想同我做朋友,做咩要主動同我交流?以為自己好威?想透過依個留言博正評?想我知道自己好差?我唔怕認啊,咁又點?個post好心你都一樣收斂下啦。個post又唔係你又唔係我,做乜衝出嚟。何況個post都過咗幾多日啊,仲講依啲無謂嘢,幼稚到呢。
虎地排點解要改
好厲害
Respect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞