[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
PSG want to offer Di Maria + cash for Neymar. The Parisian club don't want to pay the full release clause of 222M. [as]

Fuck off
咁而家鈀比唔起5億係咪姐係佢地要壓低個價先肯買?

唔買點撚算
我覺得膠層唔會敢雪屁馬
咁之後睇波就要成日睇住佢

屌,其實psg冇咁撚多錢就咪撚懶係型咁買斷人啦,到而家呢一刻又要講價真係阻住個地球轉

其實有諗過psg由頭開始根本冇諗過真係買
只係想撚我地?
如果係佢地真係好成功
依兩個禮拜真係搞到疤狗亂晒龍
驚既又有嬲既又有

冇離心會畀你玩到?又唔見羅白咁

唔係講緊隻25比人撚
我意思係psg會唔會由始至終都冇諗過買
之前好爽快咁話買硬 搞到人心惶惶佢地成功撚一次狗
到依家個個都好嬲好想25快啲走
就扭扭擰擰話唔想比稅唔買咁又搞到我地谷住道氣
依度又成功撚第二次
到最後冇事會發生 fans谷鳩晒氣
球會搞到好遲先再開始買人

咪就係話如果個球員冇離心,psg點放風都冇用

唔買點撚算
我覺得膠層唔會敢雪屁馬

屌,其實psg冇咁撚多錢就咪撚懶係型咁買斷人啦,到而家呢一刻又要講價真係阻住個地球轉

只係想撚我地?
如果係佢地真係好成功
驚既又有嬲既又有

唔係講緊隻25比人撚
依度又成功撚第二次

咁佢撚黎都冇乜作用,比佢而家搞到星期一都仲有成個8月可以買人喎
好彩我地仲有ag,就等ag回歸懲罰下25

唔買點撚算
我覺得膠層唔會敢雪屁馬

只係想撚我地?
如果係佢地真係好成功
驚既又有嬲既又有

唔係講緊隻25比人撚
依度又成功撚第二次

咪就係話如果個球員冇離心,psg點放風都冇用

無論咩結果都好 屁馬同佢老豆係始作俑者一定冇走雞嫁啦
冇諗過一個職業球員可以為左轉會搞啲咁既野
想dum左件mk波衫了

其實冇佢老豆根本唔會搞成咁,自己主動塭psg既又係佢,叫佢個仔過去既又係佢,乜撚都係佢搞出黎

咁練波打交呢d可以自己控制喇掛?

佢個格不嬲都係咁啦,但估唔到佢今次打既係隊友姐

佢個格係咁唔代表可以合理化打人挑釁呢d行為喎
再者 呢啲時間搞單咁既野 係真係因為練波有火花 定係有心做出黎想迫高層放人自己諗啦
PSG want to offer Di Maria + cash for Neymar. The Parisian club don't want to pay the full release clause of 222M. [as]

Fuck off

唔係好威咩嗰陣?口口聲聲話買斷,屌你老味原來係窮撚
想dum左件mk波衫了

其實冇佢老豆根本唔會搞成咁,自己主動塭psg既又係佢,叫佢個仔過去既又係佢,乜撚都係佢搞出黎

再者 呢啲時間搞單咁既野 係真係因為練波有火花 定係有心做出黎想迫高層放人自己諗啦

其實我睇完段片都未知點解佢地會開拖
想dum左件mk波衫了

打交就話兩個都錯姐,咁掉衫走人呢
想dum左件mk波衫了

其實你睇清楚係冇打人,只係Semedo防守動作太大,尼馬燥底,見慣不怪了
想dum左件mk波衫了

應該係分組比賽,尼馬控緊波嗰時,semedo上去防守,動作太大,佢咪發嬲囉
想dum左件mk波衫了

其實你睇清楚係冇打人,只係Semedo防守動作太大,尼馬燥底,見慣不怪了

唔好話semedo啦
有時咬咬同佢玩佢都試過玩唔起發脾氣
細佬個次又係
施美度第一時間都行開左
個25仲去撩鳩人
踢波呢啲情況根本好常見 明顯想走
想dum左件mk波衫了

應該係分組比賽,尼馬控緊波嗰時,semedo上去防守,動作太大,佢咪發嬲囉

勳作大都嬲,人地練波下下飛剷又唔見日日開拖
走啦屌
本身都係迷屁
上季成隊表現唔好 靠佢左路突破
不過都一時時 巴西仔始終揀波踢 又晚晚屌女
而加又唔出黎表態 又打鳩隊友
皇帝咩 痴撚線 大大個球王都未有佢咁撚煩
快撚d賣撚走
垃撚圾 遲早踏阿祖安奴 柏圖條路
為錢途又好,為做大佬又好
我都體諒
但破壞巴塞更衣室氣氛就真係死罪難饒
走啦屌
本身都係迷屁
上季成隊表現唔好 靠佢左路突破
不過都一時時 巴西仔始終揀波踢 又晚晚屌女
而加又唔出黎表態 又打鳩隊友
皇帝咩 痴撚線 大大個球王都未有佢咁撚煩
快撚d賣撚走
垃撚圾 遲早踏阿祖安奴 柏圖條路

我迷屁都係咁話,原本迷佢係鐘意佢球場上多突破多skill睇,所以佢插水揾交嗌都算,dklm而家成個人變撚曬,連隊友都可以打,其實佢知唔知佢自己係到做緊啲乜,放棄自己前途都算,搞到球隊氣氛差曬就唔得
原來有咁多人迷屁
睇見屁馬啲轉會新聞就炆
男人老狗爽快啲得唔撚得

佢上年黎疤咪好

佢上年黎疤咪好

老先開始勁

Fuck off

唔係好威咩嗰陣?口口聲聲話買斷,屌你老味原來係窮撚

呢條迪馬入到3:1串過馬撚喎屌
屁馬幾時斷腳
屁馬幾時斷腳

係都轉左會先斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞