[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
25拎25m25金
Atletico Madrid forward #Griezmann enters the options for #Neymar's replacements. [MARCA] #FCBlive
古天奴主要係同尼馬撞位
如果打左翼係ok
拎住220m高層唔買水貨我鳩fingfing坐地鐵 任人影相呀
Atletico Madrid forward #Griezmann enters the options for #Neymar's replacements. [MARCA] #FCBlive

靚仔
不過想要dybala多啲
拎住220m高層唔買水貨我鳩fingfing坐地鐵 任人影相呀

跟,大埋你坐關愛座

紋左身未???

呢個不了

紋左身未???

紋咗喺條j
到時你就睇到
條友成撚日獨食加死扭
自大到死 睇唔起人就唔傳波

如果買到個肯夾加有返咁上下技術同速度
巴可能仲勁左 所以高層真係求神拜佛咪撚買水貨

買水貨已經係巴塞高層既獨有技能

仲要水魚價買水貨🤣笑4

隔離買完水貨都可以差唔多用原價賣番出去,我地買個水貨番黎就死hold爛hold,再用賤價賣出

擔泥佬30m放翻走 吾知lord幾錢放呢😂

擺多一兩年收番幾百萬放走

跟,大埋你坐關愛座

坐關愛座仲勇武過鳩fing fing

哇屌呢個真係唔好,買呢個寧願買番古仔(一樣價既話)

跟,大埋你坐關愛座

系,我預左冇命

哇屌呢個真係唔好,買呢個寧願買番古仔(一樣價既話)

寧願一億買Saul
尼馬就算去psg都唔踢得耐
踢幾年又轉去大球會
講到基士文會黎咁
踢幾年又轉去大球會

代牙朗
踢幾年又轉去大球會

代牙朗

唔係冇機會
講到基士文會黎咁

下體有轉會禁令,三億都不了,無埋基沙文分分鐘後年歐聯都無得打,點放
踢幾年又轉去大球會

我覺得佢呢啲成日去蒲既人 加上法甲水平低越踢越退步
應該三年左右就收皮 加上psg都唔會放佢走啦
踢幾年又轉去大球會

代牙朗

唔係冇機會

比人掟燃燒彈都似,費高二世
講到基士文會黎咁

下體有轉會禁令,三億都不了,無埋基沙文分分鐘後年歐聯都無得打,點放

出release clause就使鬼理下體
問題係人地一見下體上訴失敗即刻ig表態留隊,唔去玩兄弟足球呀,咁仲點黎巴塞?

跟,大埋你坐關愛座

系,我預左冇命

成班痴線佬 我大多你地坐關愛座食M記
踢幾年又轉去大球會

代牙朗

唔係冇機會

尼馬偶像係羅賓奴

跟,大埋你坐關愛座

系,我預左冇命

成班痴線佬 我大多你地坐關愛座食M記

我以為我已經有好大勇氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞