[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
據RMC體育得到的消息,巴黎與內馬爾達成了一份稅後年薪3000萬歐元的五年合約。「一切條件都談妥了,甚至關於細節方面的談判也完成了。」一位內馬爾的身邊人告訴RMC。

消息源同時補充道:「內馬爾做出了選擇並採取了行動,與塞梅多的衝突就是一個絕佳的例子。在巴薩,別人並不是真的尊重內馬爾。他總是處於梅西的陰影中,梅西才是這座城市的教父。今天,他應該做出選擇了。我們希望兩家俱樂部在週一或週二達成最終協議。對我們來說,他的未來在巴黎。」

對於內馬爾會給巴黎帶來的經濟效益,巴黎已經事先進行了研究,巴西球星的到來將提高巴黎的國際知名度,並帶來千萬歐元的收入提高。

RMC表示雖然巴黎接近激活內馬爾的解約金,但巴黎還是希望與巴薩進行談判,走正常轉會程序,以符合財政公平政策的規定。巴黎主席納塞爾親自介入這樁轉會,巴黎目前正為了平衡開支而努力。

巴黎的另一支團隊則在解決與這樁轉會相關的稅務問題。內馬爾的到來將增加巴黎上交法國政府的稅費。目前巴黎每年要繳納1.7億歐元稅,在內馬爾加盟後,RMC表示巴黎的稅費會跨過1.9億大關。

美斯陰影真係ON9,咁你的確同佢仲有距離,你超越到佢先講,
當初美斯會唔會話有細哨陰影?
而美斯依家都肯願意為你舖路,擺到明將來係你大哂,咁你仲想點

真係躝啦 佢岩岩黎嗰陣就話要跟佢偶像學習 點知初期就淨係係度擦鞋 個個隊友都唔信 一味傳哂d波俾美斯 到宜家過左幾年 就話想做大佬想擺脫美斯既陰影 無可否認佢球技真係唔差 但太易自滿又唔識尊重人唔識好好同人合作 真係無可能成大器

肥仔老母
去巴黎搵卡雲尼隻揪啦
尼馬fb外國巴迷終於有啲腦
好多人屌鳩佢

啲留言好睇
好撚正 早兩季開始屌屁馬成撚日帶住個波舞下舞下
估唔到天父爸爸真係聽到我禱告
屁馬含撚啦

聽日宣佈留隊

隊長應該係25
Neymar had a spat with Nelson Semedo during training today. Players had to intervene. #FCBlive

FC Barcelona will take action against this incident. There are also reports that Neymar raised his voice agaisnt Valverde. #FCBlive

Valverde is the one who excluded Neymar from training and he doesn't plan to play him tomorrow agaisnt Real Madrid. #FCBlive

隊長應該係25

哩件事過後要過幾奈先可以比人淡忘
疤狗今個夏天真係乜面都冇哂
比鈀同mk撚到想死
Neymar had a spat with Nelson Semedo during training today. Players had to intervene. #FCBlive

FC Barcelona will take action against this incident. There are also reports that Neymar raised his voice agaisnt Valverde. #FCBlive

Valverde is the one who excluded Neymar from training and he doesn't plan to play him tomorrow agaisnt Real Madrid. #FCBlive

ho ball
咁而家尼馬走左邊個做美斯接班人?

hali+dybala

hali+dybala

巴肯買dybala先啦

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

唔記得邊個哈利,你去應該唔會講熱刺嗰個啦

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

唔記得邊個哈利,你應該唔會講熱刺嗰個啦

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

真係一時醒唔起

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

講緊霍格華滋個個

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

講緊霍格華滋個個

真係唔記得呀巴打

hali+dybala

哈利仔近況好似麻麻?

講緊霍格華滋個個

真係唔記得呀巴打

哈利奴域
hali唔知乜野
After the incident between Neymar & Semedo, Valverde is starting to assume that Neymar will leave the club. [sport]
After the incident between Neymar & Semedo, Valverde is starting to assume that Neymar will leave the club. [sport]

Thebes: "LaLiga will denounce the PSG for violating Fair Play"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞