[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
見到戰術 負皮左

應該改做祝。福

狙完未?

又ff有人狙

@佑B
屌,而家成日都覺得班膠層會比psg壓返個價轉頭,就算唔會,我覺得班膠層都唔識變通繼續追古仔
Neymar Jr.
「いいね!」済み · PR· 5分前 ·

Olá Miami!
Come join me at the Nike Miami Beach store on Lincoln Road. See you in a few!
#MiamiLiveー 友達: Nike

仲出POST

Join佢打交?
見到戰術 負皮左

應該改做祝。福

狙完未?

又ff有人狙

佢平均3cm就抽me
Neymar Jr.
「いいね!」済み · PR· 5分前 ·

Olá Miami!
Come join me at the Nike Miami Beach store on Lincoln Road. See you in a few!
#MiamiLiveー 友達: Nike

仲出POST

Join佢打交?

不了
圍毆佢is ok
https://m.youtube.com/watch?v=mg_nCI7ddZE

屌你,躝啦

lin刀吾sick鐵
回綠帽仔
屁馬依家個處境同當年費高唔同
費高當年係高層+佢自己+皇馬都閪先會成到事
加上世仇衰多2錢
巴黎同皇馬比根本蚊同牛比
無論屁馬最後決定點都遠不及費高/13(0)咁仆街
換華拉提加錢啦 屁馬食屎啦
打交
打撚死呢啲閪人就岩

打撚死呢啲閪人就岩

BB貢嬲做咩
打撚死呢啲閪人就岩

BB貢嬲做咩

恨鐵不成鋼

就係佢超越唔到美斯嘅原因
打撚死呢啲閪人就岩

BB貢嬲做咩

恨鐵不成鋼

球霸知自己實唔夠人打咋

球霸知自己實唔夠人打咋

西班牙媒體Diario Gol報道,巴塞提出以現金加上克羅地亞國腳拉傑迪,來換取古天奴的加盟,以解決高普擔心放人後難以找到代替品的問題。報道未有提及巴塞補上現金的金額數目。

29歲的拉傑迪擅長的位置與古天奴相近,為2015年克羅地亞足球先生,同年入選歐聯及西甲最佳陣容,代表國家隊上陣83場,2014年以2,000萬歐元由西維爾轉投巴塞,過去三季成為安歷基麾下一員主力,今年三月與巴塞續簽了四年合約。

報道指巴塞對古天奴的興趣並非因尼馬被巴黎聖日耳門挖角而起,早在上季已有此計劃。新帥華維迪對古天奴也非常賞識,願意為他放棄表現上佳的拉傑迪。而更重要的決定性因素是巴塞向巴黎聖日耳門收購意大利中場華拉堤(Marco Verratti)的計劃觸礁,令巴塞近期把注意力集中於古天奴。

英國《快報》報道,利物浦於此前有關古天奴的談判中,曾向巴塞表示希望把拉傑迪加到交易中。該報指出昨日有媒體報道古天奴已向紅軍遞交轉會要求的消息並不真確,但他的經理人曾與巴塞傾談個人條件則為屬實。

屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌

球霸知自己實唔夠人打咋

我 立即 屌你老母
西班牙媒體Diario Gol報道,巴塞提出以現金加上克羅地亞國腳拉傑迪,來換取古天奴的加盟,以解決高普擔心放人後難以找到代替品的問題。報道未有提及巴塞補上現金的金額數目。

29歲的拉傑迪擅長的位置與古天奴相近,為2015年克羅地亞足球先生,同年入選歐聯及西甲最佳陣容,代表國家隊上陣83場,2014年以2,000萬歐元由西維爾轉投巴塞,過去三季成為安歷基麾下一員主力,今年三月與巴塞續簽了四年合約。

報道指巴塞對古天奴的興趣並非因尼馬被巴黎聖日耳門挖角而起,早在上季已有此計劃。新帥華維迪對古天奴也非常賞識,願意為他放棄表現上佳的拉傑迪。而更重要的決定性因素是巴塞向巴黎聖日耳門收購意大利中場華拉堤(Marco Verratti)的計劃觸礁,令巴塞近期把注意力集中於古天奴。

英國《快報》報道,利物浦於此前有關古天奴的談判中,曾向巴塞表示希望把拉傑迪加到交易中。該報指出昨日有媒體報道古天奴已向紅軍遞交轉會要求的消息並不真確,但他的經理人曾與巴塞傾談個人條件則為屬實。

屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌

西班牙鏡報太陽報就算啦
好羞家呀同自己隊友打交
搞到陷世界都食花生
EYE! Neymar will not make statements in the Act of Nike in Miami about his future. There will be no questions. @rac1 #Barça #mercato

球霸知自己實唔夠人打咋

一定好揪過mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞