[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
逼到puyol都出黎屌佢 究竟要幾賤先會咁

其實佢覺唔覺得羞恥,連名宿都走埋出黎講野佢都一粒聲都唔出,佢當自己邊位
講真巴黎真係可以玩死你wo
如果佢同尼馬係夠賤夾埋最後一日先比毀約金巴塞就拎住個2.2億打飛機

要active 個release clasue,手續上要搞幾日,而且宜家尼馬走人已經通哂天,巴塞班高層唔會弱智到相信尼馬留低掛

就算d高層知佢要走又可以點 佢係到最後個下先交錢點算

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

又唔係即磅,實有分期,你買左先再傾點科水啦
Dybala又唔賣,Dembele又冇,包皮又比人mark左

release clause唔係要即比咩
冇得分期
如果佢同尼馬係夠賤夾埋最後一日先比毀約金巴塞就拎住個2.2億打飛機

要active 個release clasue,手續上要搞幾日,而且宜家尼馬走人已經通哂天,巴塞班高層唔會弱智到相信尼馬留低掛

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

Dybala又唔賣,Dembele又冇,包皮又比人mark左

冇得分期

巴打意思係巴買人可以分期

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

唔通比佢玩轉個場

知佢走咪買人囉

班柒頭夠唔夠錢啊...

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

世界盃年 睇下邊個損失大啲
It is claimed that the Catalans actually view Coutinho as a potential long-term successor to club captain and Camp Nou legend Andres Iniesta in a deeper role than Neymar has occupied.

Chelsea star Eden Hazard and Tottenham prodigy Dele Alli are the other names supposedly in the frame. Hazard in particular would be more of a like-for-like replacement for Neymar, but losing someone so uniquely talented means a change in shape is almost unavoidable.

Source: Daily Mirror

第一段最尾講咩 唔係幾識英文

我都覺得1999

有幾

班柒頭夠唔夠錢啊...

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

尼馬係巴西個地位 成年唔踢都肯定有國家隊正選

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

系,就算去中超佢都係核心
#Exclusive:- Neymar has informed the group about his departure to PSG. [Sport,MD] #FCBlive
#Exclusive:- Neymar has informed the group about his departure to PSG. [Sport,MD] #FCBlive

終於
It is claimed that the Catalans actually view Coutinho as a potential long-term successor to club captain and Camp Nou legend Andres Iniesta in a deeper role than Neymar has occupied.

Chelsea star Eden Hazard and Tottenham prodigy Dele Alli are the other names supposedly in the frame. Hazard in particular would be more of a like-for-like replacement for Neymar, but losing someone so uniquely talented means a change in shape is almost unavoidable.

Source: Daily Mirror

第一段最尾講咩 唔係幾識英文

我都覺得1999

有幾

以前TOEIC得945

睇錯最後一段
自膠
聽朝我唔想見到佢
咁黎緊場波有冇佢份踢?
Contractually if Neymar is a Barça player on July 31, club must pay a €25M loyalty bonus which is why there won't be any announcement. [EL]

sorry,要拎忠誠金
Contractually if Neymar is a Barça player on July 31, club must pay a €25M loyalty bonus which is why there won't be any announcement. [EL]

sorry,要拎忠誠金

做帛金比佢啦屌

冇得分期

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

咁咪逼佢操龍,或者陰d陰d操傷佢囉

梳自膠
啱既
當佢走先
唔走咪雪鳩佢

點雪,比佢白逗人工?

咁咪逼佢操龍,或者陰d陰d操傷佢囉

成年唔踢波冇哂競技狀態比你踢世盃都冇用啦
快撚啲躝得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞