[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
咪買巴西仔,尼馬走左肯定成日對班巴西隊友唱鳩巴塞

我諗佢地雖然貪錢但蠢唔晒既
加上踢巴塞個名都吸到好多人黎
咁又唔會驚
特警咁愛巴唔會比佢唱到 我諗
加上應該全世界都睇得出佢係條仆街
有冇新消息?臭西尼馬決定走定留未?

Btw聽朝對蝗應該唔會出佢?

MD, Sport話佢同隊友講左走

聽日應該唔出嫁啦,不過係因為琴日個訓練衝突定係轉會原因就唔知了

新消息係決定左走

佢憑咩?
歷史上係巴塞效力嘅巴西人多都不得了,3R, 羅馬利奧全部都有地位,尼馬唱衰到巴塞咩

agger

問題佢依家係巴西大佬呀嘛,家陣巴西友當佢係寶,wfc班歷史人物,古天奴真係黎代佢既話,國家隊應該會比尼馬撚

新消息係決定左走

躝啦

其實近年法國果班唔差

佢憑咩?
歷史上係巴塞效力嘅巴西人多都不得了,3R, 羅馬利奧全部都有地位,尼馬唱衰到巴塞咩

agger

問題佢依家係巴西大佬呀嘛,家陣巴西友當佢係寶,wfc班歷史人物,古天奴真係黎代佢既話,國家隊應該會比尼馬撚

同埋我意思黎到之後,尼馬應該會用盡方法想呢堆人走去陪佢,所以都係留唔長
發覺我老死迷囝無上過水
條友成撚日獨食加死扭
自大到死 睇唔起人就唔傳波

如果買到個肯夾加有返咁上下技術同速度
巴可能仲勁左 所以高層真係求神拜佛咪撚買水貨

佢憑咩?

agger

同埋我意思黎到之後,尼馬應該會用盡方法想呢堆人走去陪佢,所以都係留唔長

買撚哂d 巴閪人就岩 埋佢老母堆
條友成撚日獨食加死扭

買水貨已經係巴塞高層既獨有技能
條友成撚日獨食加死扭

仲要水魚價買水貨🤣笑4
講真以膠層買開A豬Paco既標準

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

Ousmane Dembele: “Linked with Barça? The club doesn't interest me. I like being here in Dortmund." [efe]

條友成撚日獨食加死扭

仲要水魚價買水貨🤣笑4

隔離買完水貨都可以差唔多用原價賣番出去,我地買個水貨番黎就死hold爛hold,再用賤價賣出

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

Ousmane Dembele: “Linked with Barça? The club doesn't interest me. I like being here in Dortmund." [efe]

講梗係咁講,唔通話巴塞叫到我即走咩

其實大家諗下,係人知道巴有兩億係手梗係當你水魚禁住搶
俾著我係利個美國佬我開2億添
知你一定要買人仲唔劏你一筆

所以一定要有幾手準備
古大奶丹比利Seri甚至夏薩特全部都要報價
條友成撚日獨食加死扭

仲要水魚價買水貨🤣笑4

隔離買完水貨都可以差唔多用原價賣番出去,我地買個水貨番黎就死hold爛hold,再用賤價賣出

擔泥佬30m放翻走 吾知lord幾錢放呢😂
當然最好係叫佢用華加錢換

而唔係等佢搵違約金黎

如果巴黎有心玩野等到8月20幾號先execute,咁到時無準備又被動既膠層就真係企係度

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

同意土方sir
唔想古仔黎係純粹覺得唔夾 我覺得佢幾勁

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

同意土方sir

古有料 但未去到好撚勁 再加埋唔夾 黎到未必變下個ag嘅 變做法比囉
咁樣拖到最後一日既話 有錢都買唔到人啦

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

同意土方sir

佢似10號mix lw 多

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

同意土方sir

古有料 但未去到好撚勁 再加埋唔夾 黎到未必變下個ag嘅 變做法比囉

嗰時法比同山狗好夾
好過買水貨啦
不過算啦 無期望就無失望
#11就係例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞