[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

除左岩先果場
已經有好多次7踢11個位既機會
幾冇腦先講得出上面句野

又唔係話正選 做sub only 上年7起碼對中下遊隊交到貨 蝦到班弱旅 正選of coz Dembele

減肥先講
除左岩先果場
幾冇腦先講得出上面句野

又唔係話正選 做sub only 上年7起碼對中下遊隊交到貨 蝦到班弱旅 正選of coz Dembele

減肥先講

跟你健下身好快減到
除左岩先果場
幾冇腦先講得出上面句野

減肥先講

望佢個肚,再同美斯比
原來今朝有波踢
爆佢係咪傷左?做咩無出過
除左岩先果場
幾冇腦先講得出上面句野

減肥先講

望佢個肚,再同美斯比

依個真 但係至少7嘅價值冇去到11躝左後討論下留佢與否去到冇腦廢話嘅程度

Yes

係,佢同細佬仲係西班牙養傷
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦

睇貝迪斯,有Tello
睇完今埸覺得Dso 無乜料到 傳送過人都唔太ok
Roberto, Alena 同samper都ok
17 同 7 fuck off
S12 防守一般 但進攻幾ok,有技術同速度

黑人問號
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦

迷子有冇replay lin

老虎

黑人問號

真既 我覺得Alena 潛力比佢好 可以比多d機會
老實講Dso上季同咁多大佬同場難免踢得謹慎
但而家比哂機會佢發揮佢表現都唔sharp
相比起對面 Isco 同Asensio, Dso真係差幾遠
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦

http://livefootballvideo.com/fullmatch/world/international-champions-cup/real-madrid-vs-barcelona-5

黑人問號

真既 我覺得Alena 潛力比佢好 可以比多d機會
老實講Dso上季同咁多大佬同場難免踢得謹慎
但而家比哂機會佢發揮佢表現都唔sharp
相比起對面 Isco 同Asensio, Dso真係差幾遠

Alena潛力係大好多,不過dso今場好sharp喎,
爆人過到,撞牆又幾掂,上季佢成季出得幾多次?
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦

http://livefootballvideo.com/fullmatch/world/international-champions-cup/real-madrid-vs-barcelona-5

幾時都係迷子好😘
原來今朝有波踢

矛煙睇,睇黎都矛意思啦

幾時都係迷子好😘

幾時覺得me唔好
屌喇媽較早15分鐘鬧鐘醒左又訓返
alena表現如何

幾何會笑

幾何會笑

好奸
我既諗法係
如果照目前趨勢睇,巴塞都唔太會重用青訓,最多提拔兩三個
如果係咁就應該要用多d Alena,Samper 而唔係D so, 博下Alena 之後彈起

其實最好當然係用多d青訓...
屌喇媽較早15分鐘鬧鐘醒左又訓返
alena表現如何

幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞