[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
屌喇媽較早15分鐘鬧鐘醒左又訓返
alena表現如何

錢部假巴,一個2個都醒唔到
我既諗法係
如果照目前趨勢睇,巴塞都唔太會重用青訓,最多提拔兩三個
如果係咁就應該要用多d Alena,Samper 而唔係D so, 博下Alena 之後彈起

其實最好當然係用多d青訓...

但高層腦裝屎 大雄仲話一定會買個中場(100%係保連奴)
我既諗法係
如果係咁就應該要用多d Alena,Samper 而唔係D so, 博下Alena 之後彈起

40m release clause
alena表現如何

錢部假巴,一個2個都醒唔到

下次早波較早5分鐘算
Valverde: "Neymar leaving? We're going to wait. This has not happened yet. We have him with us and we're with him."
我既諗法係

40m release clause

希望華dee恨心清走班瘀血先
Carles Aleñá (@Carlesale10 #16). FC Barcelona vs Real Madrid. International Champions Cup (30.07.2017). #FCBMasia

https://twitter.com/neurophate/status/891493517880635392
Valverde: "Neymar leaving? We're going to wait. This has not happened yet. We have him with us and we're with him."

婆婆媽媽係咪男人黎
我既諗法係

Samper Alena已經證明左自己 都要買 仲要係垃圾
我既諗法係

Samper Alena已經證明左自己 都要買 仲要係垃圾

唉 快啲傳多啲Dembele/Dybala
Carles Aleñá (@Carlesale10 #16). FC Barcelona vs Real Madrid. International Champions Cup (30.07.2017). #FCBMasia

https://twitter.com/neurophate/status/891493517880635392

就咁睇幾定
多啲上腳 、突破就正
alena表現如何

我次次都係訓返
所以之後較鬧鐘都係較早5分鐘算

Ramos: "Neymar? Everyone is free to choose their future. I hope it [his transfer] happens because it would be one less problem for us."
alena表現如何

我次次都係訓返
所以之後較鬧鐘都係較早5分鐘算

太多時間係好易訓返
以後19早場波唔柒訓
唔較鬧鐘都起到身睇
今季唯一一個盃呀
有得j 好j
今季唯一一個盃呀
有得j 好j

仲有甘伯盃可以爭下牙
去左囡囡屋企 睇吾到

迷仔有冇施利臣比人sm個樣
迷仔有冇施利臣比人sm完個樣
今季唯一一個盃呀
有得j 好j

仲有甘伯盃可以爭下牙

睇好今年有機會衝擊三冠
ICC 甘伯 西班牙杯
前提係10月開始就要下定決心放棄歐聯同聯賽
今季唯一一個盃呀
有得j 好j

仲有甘伯盃可以爭下牙

睇好今年有機會衝擊三冠
ICC 甘伯 西班牙杯
前提係10月開始就要下定決心放棄歐聯同聯賽

季尾証明一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞