[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
明明總係中國
但有小報話尼馬上左飛機去緊 psg

下咁快到左大陸?

係囉,佢地唔係會返一返西班牙先咩?

No
Moneymar去中國,有2個function係巴塞嘅,2個係自己嘅,跟住去卡搭爾,然後去巴黎。
尼馬+paco+turan=222m+Draxler+Verratti+rabiot
deal

唔好咁衰,我地加多個杜格拉斯俾PSG爭冠啦

ok
尼馬+paco+turan+lord=222m+Draxler+Verratti+rabiot+Cavani

唔洗了謝謝

Paco強化版

冇左paco唔夠後備前鋒呀
Coutinho is 'one step' away from being a Barcelona player. Negotiations are already well advanced with Barça willing to offer 70-85M [Sport]

我覺得最盡比80M,佢唔值85M

利快d獅子開大口 定疤狗收皮

真心係尼馬唔走前題下佢黎打咩位同埋邊個後備?

小白?

唔會考慮呢個因素 25唔躝邊有錢買貴人

其實唔係話尼馬想要古仔陪佢巴先去搵古仔傾咩?
Coutinho is 'one step' away from being a Barcelona player. Negotiations are already well advanced with Barça willing to offer 70-85M [Sport]

小白?

而家話就算屁走都買古
尼馬+paco+turan=222m+Draxler+Verratti+rabiot
deal

ok
尼馬+paco+turan+lord=222m+Draxler+Verratti+rabiot+Cavani

唔洗了謝謝

Paco強化版

羅白

小白?

大雄講過今個夏天得番幾千萬用
如果真係有錢大雄一早買嚟dup佢啦
deal

ok

唔洗了謝謝

Paco強化版

羅白

蘿蔔來季要學守龍了

小白?

而家話就算屁走都買古

咁巴真係買到古仔既話我諗尼馬應該唔走啦

小白?

而家話就算屁走都買古

咁巴真係買到古仔既話我諗尼馬應該唔走啦

但尼馬唔走唔會有錢買到古仔
古天奴=萬能插
尼馬老友,令佢留低之餘又打得中場
萬一尼馬走,佢可以上去打左翼

呢個係高層嘅八奇領域
wiki 寫7月30 neymar轉會psg2.2億歐 係咪即係確實左
唉第1次買波衫就印佢名 第2年就走
wiki 寫7月30 neymar轉會psg2.2億歐 係咪即係確實左

根本已經係100%嘅事

根本已經係100%嘅事

仆街尼馬 失望死小花了了

根本已經係100%嘅事

仆街尼馬 失望死小花了

反而我仲想印佢今年嗰件做最後一件,以為都唔撚再印佢
Philippe Coutinho is almost certain to join Barcelona. Negotiations are advanced. [sport]

唔撚係掛
Philippe Coutinho is almost certain to join Barcelona. Negotiations are advanced. [sport]

唔撚係掛

for sure la diu

唔撚係掛

我唔太信高普會放 如果唔係 猁下季難前四

唔撚係掛
持續了幾週的內馬爾轉會大戲將會在8月初迎來大結局,《每日體育報》稱巴黎會在下周宣佈內馬爾加盟的消息。

內馬爾已經和巴黎就宣布日期達成了一致,即8月初。雙方簽署了一份保密合約,不能向媒體透露任何風聲。儘管如此,談判涉及了許多人,他們也都了解細節。依加終於知點解佢死都唔出聲

巴黎和內馬爾都清楚明白聯手合作對雙方有利,巴黎認為引進內馬爾是對未來的一筆投資,不僅僅是對巴黎,同樣也是對法甲聯賽。為此法甲球隊都知道內馬爾的降臨可能會對他們有益。法甲聯賽海外轉播權的費用就可能會在下賽季上漲。而在巴西,法甲聯賽轉播權的爭奪戰已經開始,這會對巴黎和其他法甲球隊帶來直接的經濟效益。

消息參考來源: diario SPORT

世體都報埋 500%了

唔撚係掛

唔到高普話事,係個美國老細揸莊

唔撚係掛

唔到高普話事,係個美國老細揸莊

但個問題係佢肯唔肯過先啦,佢之前先話係利都幾開心冇諗過走
持續了幾週的內馬爾轉會大戲將會在8月初迎來大結局,《每日體育報》稱巴黎會在下周宣佈內馬爾加盟的消息。

內馬爾已經和巴黎就宣布日期達成了一致,即8月初。雙方簽署了一份保密合約,不能向媒體透露任何風聲。儘管如此,談判涉及了許多人,他們也都了解細節。依加終於知點解佢死都唔出聲

巴黎和內馬爾都清楚明白聯手合作對雙方有利,巴黎認為引進內馬爾是對未來的一筆投資,不僅僅是對巴黎,同樣也是對法甲聯賽。為此法甲球隊都知道內馬爾的降臨可能會對他們有益。法甲聯賽海外轉播權的費用就可能會在下賽季上漲。而在巴西,法甲聯賽轉播權的爭奪戰已經開始,這會對巴黎和其他法甲球隊帶來直接的經濟效益。

消息參考來源: diario SPORT

世體都報埋 500%了

唔係真係食psg d 辣殺牙
點解daniel會叫草泥馬走.... 佢咁憎我地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞