[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
Barcelona will intensify the efforts to reach an agreement with Coutinho in order to sign the player within the next week. [MD]

Coutinho will arrive as Iniesta's heir rather than Neymar's replacement due to his potential departure. [sport]

講真
佢打到8號位又肯守我唔介意黎
仲有遠射
Barcelona will intensify the efforts to reach an agreement with Coutinho in order to sign the player within the next week. [MD]

Coutinho will arrive as Iniesta's heir rather than Neymar's replacement due to his potential departure. [sport]

講真
佢打到8號位又肯守我唔介意黎
仲有遠射

我覺得會比佢打左翼頂屁個位
Cillessen will likely play against Real Madrid in the Super Cup clash on August 13 at Camp Nou. [sport]

真心去第二隊波啦,至少唔使坐後備

搶番正選位唔得既
Cillessen will likely play against Real Madrid in the Super Cup clash on August 13 at Camp Nou. [sport]

搶番正選位唔得既

達仔連你都搶贏, 施仔夠唔夠班呀

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

迫害巴禾

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

迫害巴禾

逼害曼城

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

迫害巴禾

講真遲早有一日都要兩個只能活一個
巴禾子
持續了幾週的內馬爾轉會大戲將會在8月初迎來大結局,《每日體育報》稱巴黎會在下周宣佈內馬爾加盟的消息。

內馬爾已經和巴黎就宣布日期達成了一致,即8月初。雙方簽署了一份保密合約,不能向媒體透露任何風聲。儘管如此,談判涉及了許多人,他們也都了解細節。依加終於知點解佢死都唔出聲

巴黎和內馬爾都清楚明白聯手合作對雙方有利,巴黎認為引進內馬爾是對未來的一筆投資,不僅僅是對巴黎,同樣也是對法甲聯賽。為此法甲球隊都知道內馬爾的降臨可能會對他們有益。法甲聯賽海外轉播權的費用就可能會在下賽季上漲。而在巴西,法甲聯賽轉播權的爭奪戰已經開始,這會對巴黎和其他法甲球隊帶來直接的經濟效益。

消息參考來源: diario SPORT

世體都報埋 500%了

paris生滋蚊夠錢比啦咩,不過留名等睇佢地比足協玩到r聯都冇份踢

只要賣夠總值1.1億嘅球員就冇事

點賣 ,迪馬我諗都唔會賣得幾高價錢啦,戴斯拿都可能叫價叫高啲

Dimaria 50~60m
kxxxxxxxxx 20~30m
aurier 20~25m
再加賣幾個後備夠數啦

咁係咪姐係點都玩唔死隊生滋蚊?

迪馬仲有人接貨咩
持續了幾週的內馬爾轉會大戲將會在8月初迎來大結局,《每日體育報》稱巴黎會在下周宣佈內馬爾加盟的消息。

內馬爾已經和巴黎就宣布日期達成了一致,即8月初。雙方簽署了一份保密合約,不能向媒體透露任何風聲。儘管如此,談判涉及了許多人,他們也都了解細節。依加終於知點解佢死都唔出聲

巴黎和內馬爾都清楚明白聯手合作對雙方有利,巴黎認為引進內馬爾是對未來的一筆投資,不僅僅是對巴黎,同樣也是對法甲聯賽。為此法甲球隊都知道內馬爾的降臨可能會對他們有益。法甲聯賽海外轉播權的費用就可能會在下賽季上漲。而在巴西,法甲聯賽轉播權的爭奪戰已經開始,這會對巴黎和其他法甲球隊帶來直接的經濟效益。

消息參考來源: diario SPORT

世體都報埋 500%了

paris生滋蚊夠錢比啦咩,不過留名等睇佢地比足協玩到r聯都冇份踢

點賣 ,迪馬我諗都唔會賣得幾高價錢啦,戴斯拿都可能叫價叫高啲

再加賣幾個後備夠數啦

迪馬仲有人接貨咩

中超

再加賣幾個後備夠數啦

迪馬仲有人接貨咩

中超

軌應該想要
獌有摩狗隨時回巢
有心賣佢D人每個平少少咁賣,實有人接貨既
希望大雄肯同psg deal
至少搶到拉比奧特或者迪斯拿

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

迫害巴禾

逼害曼城

搶番正選位唔得既

達屎食撚屎

呢位手足做咩咁憎達屎

迫害巴禾

逼害曼城

好好笑咩
West Brom and Crystal Palace are keen on signing Barça defender Thomas Vermaelen. [ssn]
West Brom and Crystal Palace are keen on signing Barça defender Thomas Vermaelen. [ssn]

仲有英超打

仲有英超打

仲有人要

打出身價🔔埋黎睇埋黎揀
比爾連
西咸今季唔講得笑
西咸今季唔講得笑

拖肥都唔睇少得
西咸今季唔講得笑

拖肥都唔睇少得

拖肥隊波換成大半隊起碼要夾成季
加上朗奴高文教我估咪又係排6-7唔上唔落咁
西咸今季唔講得笑

拖肥都唔睇少得

揸槍王講2句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞