[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
呢幾年更衣室所有人都好和諧,無啦啦就搞鳩亂佢
走啦
即使想買古天奴都唔駛咁急啦,下季痢雞胸佢都走架啦

@佑B

想喊
見到戰術 負皮左

應該改做祝。福

狙完未?

又ff有人狙

佢平均3cm就抽me

3乜9野cm
I福U

@佑B

想喊

Me too
我鐘意佢多過Alena
GLOBO:
Neymar has been upset regarding Semedo's signing since Robert declined his request to sign Santos fullback Guedes (23).
GLOBO:
Neymar has been upset regarding Semedo's signing since Robert declined his request to sign Santos fullback Guedes (23).

哩單我唔太信 似炒作多啲
GLOBO:

叫尼馬自己組隊「Neymar's Friend Team」喇
PSG are hopeful of concluding a deal for Neymar by Monday - read the latest on all aspects of this saga from RMC
但都有啲感慨家陣呢幾個隊長太靜太斯文,比著佩老大沙維vv,打鳩左佢

@佑B

想喊

Me too
我鐘意佢多過Alena

有回購應該仲有希望嘅
但都有啲感慨家陣呢幾個隊長太靜太斯文,比著佩老大沙維vv,打鳩左佢

美斯小白球技冇得彈 但的確唔係隊長料

@佑B

想喊

Me too
我鐘意佢多過Alena

有回購應該仲有希望嘅

Who

@佑B

想喊

Me too
我鐘意佢多過Alena

有回購應該仲有希望嘅

Who

Carbonell?

@佑B

想喊

Me too
我鐘意佢多過Alena

有回購應該仲有希望嘅

Who

alex carbonell

呢個真

唔好話隊長,成隊都無個係夠性格去打佢 係semedo新黎唔怕咁多

big gay 做應該

Barcelona legend Johan Cruyff believes the signing of Brazil international Neymar has created a "problem" for the club.
Read more at https://www.fourfourtwo.com/news/neymar-problem-barca-claims-cruyff#pL0KhkQ6c0o5uVSH.99
Barcelona legend Johan Cruyff believes the signing of Brazil international Neymar has created a "problem" for the club.
Read more at https://www.fourfourtwo.com/news/neymar-problem-barca-claims-cruyff#pL0KhkQ6c0o5uVSH.99

一個告魯夫一個unzue

big gay 做應該

喺twitter兇人就叻
告魯夫真係好撚勁
好記得係06年拎雙冠後,佢話巴塞一定要大清洗,如果唔係會墜落,結果同
0809年哥狗頭幾場不勝,佢竟然話哥狗做得好,又中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞