[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
友賽作唔到咩準啦
西超果2場就考牌

同以前一鳩樣 都係咁驚反擊

呢樣哥狗都係咁啦
冇咩好講
走未?
走啦 25狗
走啦 25狗

關你咩事呀祖狗
尼馬+paco+turan=222m+Draxler+Verratti+rabiot
deal

Deal

送埋AG
走啦 25狗

關你咩事呀祖狗

肯出價買我未呀 大雄
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

No la 係要3個中場一齊痴線咁逼同反搶
去年夏天安德烈-戈麥斯從瓦倫西亞加盟巴塞羅那,不過在紅藍軍團的首個賽季,葡萄牙中場的表現並沒有達到人們的預期。根據西班牙媒體馬卡報的消息,巴薩正在考慮賣掉戈麥斯。

目前巴薩中場人員過剩,本來紅藍軍團想通過出售圖蘭來籌集現金,但目前並沒有球隊為土耳其中場送上報價,因此他們可能會接受其他球隊對戈麥斯的報價。

上賽季戈麥斯為球隊總共出場47次,其中27次首發,有三球兩助攻進賬,在部分場次他還遭到了主場球迷的噓聲,馬卡報稱這也是巴薩高層願意賣掉戈麥斯套現的一個原因。

現年24歲戈麥斯與巴薩的合同與2021年到期,在轉會市場上他的身價為2500萬歐元。今夏他參加了聯合會杯,預計將在下周歸隊訓練。
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

唔知點講好
今場對面已經冇kroos+丙朗但都踢得幾驚險
條中場老化得幾嚴重 小白已經唔夠氣打大戰
Alena samper一定有潛力 但現階段唔覺可以喺大戰企出嚟幫手
Mk走又唔知揾唔揾到代替
去年夏天安德烈-戈麥斯從瓦倫西亞加盟巴塞羅那,不過在紅藍軍團的首個賽季,葡萄牙中場的表現並沒有達到人們的預期。根據西班牙媒體馬卡報的消息,巴薩正在考慮賣掉戈麥斯。

目前巴薩中場人員過剩,本來紅藍軍團想通過出售圖蘭來籌集現金,但目前並沒有球隊為土耳其中場送上報價,因此他們可能會接受其他球隊對戈麥斯的報價。

上賽季戈麥斯為球隊總共出場47次,其中27次首發,有三球兩助攻進賬,在部分場次他還遭到了主場球迷的噓聲,馬卡報稱這也是巴薩高層願意賣掉戈麥斯套現的一個原因。

現年24歲戈麥斯與巴薩的合同與2021年到期,在轉會市場上他的身價為2500萬歐元。今夏他參加了聯合會杯,預計將在下周歸隊訓練。

我 立即 屌你老母

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

呢到美國定西班牙?
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

唔知點講好
Alena samper一定有潛力 但現階段唔覺可以喺大戰企出嚟幫手

睇羅白打唔打得起 得嘅話拉影羅叫做幾搶得 再加埋上季打過下大戰都有經驗
同埋我覺得唔好話邊個唔可以企出黎 後生淨係打弱隊點成長
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

唔知點講好

睇羅白打唔打得起 得嘅話拉影羅叫做幾搶得 再加埋上季打過下大戰都有經驗

我覺得打強隊m 會上力冇咁驚
上季都係衰係自爆多啦
比多啲機會細既試下大戰可能好啲
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

唔知點講好

未必係要擔正 但佢地一定唔係幫唔到手囉
條中場真係要個痴線佬
唔係嘅話強強大戰會冇命

我 立即 屌你老母

球王非賣品 不了
我想知細佬係咪走梗,個12號好似長比施美度著咁

唔似
我估佢着2號

我 立即 屌你老母

球王非賣品 不了

唔放點騰空件21號比保連奴著?

雖然佢係有潛力同夾巴但太易傷有價我都讚成賣
Bale傷到廢晒 reus傷到成季有一半時間養傷
如果似佢地咁都唔係辦法

唔似
我估佢着2號

咁點解唔比施美度著2呢,話曬都係閘,要咁樣搶走左細佬個number
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞