[大個仔喇仲細咩]巴塞隆拿球迷討論區 (211)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
講真以膠層買開A豬Paco既標準

古天奴算好架啦

當然最好係丹比利

Ousmane Dembele: “Linked with Barça? The club doesn't interest me. I like being here in Dortmund." [efe]

講梗係咁講,唔通話巴塞叫到我即走咩

其實大家諗下,係人知道巴有兩億係手梗係當你水魚禁住搶
俾著我係利個美國佬我開2億添
知你一定要買人仲唔劏你一筆

所以一定要有幾手準備
古大奶丹比利Seri甚至夏薩特全部都要報價

放心啦全部都實出高價禁住搶

其他球會買左新人先放人
巴塞

周圍都是天價,如果8月中後先搞掂,可能買唔到人,到時唯有硬推迪路飛奧做正選,d蘇、杜撚頂半季 ,希望過幾日有奇蹟,屁馬留低

Turan正選 >>>>>>........>>>>> Diulofu

埃>>>>>>>>>>>>>>all啦
迷毒黨人丁單薄
卡塔爾又贊助巴塞又搞9巴塞,鬼唔望沙地搞鑊勁
肥仔老母都上水 btw 搵到工未?

搵完做落覺得唔岩 quit左再重新搵
in完同hr傾完覺得做既野唔岩自己又再搵 不斷loop

有我陪你,仲搵緊

有我陪你,仲搵緊

成世流流長 do 下廢ching 先啦

有我陪你,仲搵緊

Do左2個月了,再唔搵冇就變牙源了

有我陪你,仲搵緊

一返工 咁就四十幾五十年
All that you speak of Dyabala for less than 120 M will not leave Juventus. FC Barcelona already knows, that this is the number #mercato

有我陪你,仲搵緊

一返工 咁就四十幾五十年

我有諗過working holiday,但個空窗期好窄使下
All that you speak of Dyabala for less than 120 M will not leave Juventus. FC Barcelona already knows, that this is the number #mercato

到25走果日 買邊個都差唔多呢個價
#Juventus has notified #Barça that #Dybala will only leave for €120m, Barça already knows the number. [@gerardromero] #FCBlive

有我陪你,仲搵緊

你係邊個 呢度d人改名改到都唔知邊個打邊個

有我陪你,仲搵緊

要儲錢呀
#Juventus has notified #Barça that #Dybala will only leave for €120m, Barça already knows the number. [@gerardromero] #FCBlive

Acceptable to me if we have verrati plus 150M

有我陪你,仲搵緊

原來疤post咁多廢Ching

我都失左差唔多兩個月

有我陪你,仲搵緊

原來疤post咁多廢Ching

我都失左差唔多兩個月

成班廢青

我都係

Acceptable to me if we have verrati plus 150M

150m only?
Ney 起碼值280-300m la
但你想番咩先?

有我陪你,仲搵緊

你係邊個 呢度d人改名改到都唔知邊個打邊個

高汁影帝
但你想番咩先?

想做倫敦金
但你想番咩先?

不如交換tg傾 係度講得多其他野又會俾人屌
垃圾廢青唔該快d死左佢
但你想番咩先?

想做倫敦金

做ptgf 搵敦倫金仲好啦
垃圾廢青唔該快d死左佢

U on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞