日本旅遊討論區(29)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
湯畑你都要搵到位泊車先得 果到好窄
你有shuttle就唔會渣車去湯畑啦 根本冇咁嘅必要
5-10分鐘車程渣
I see..因為我應該plan 去輕井澤+草津+東京,所以可能自駕試下,未去過

湯畑果邊係咪都係比較舊d?我睇片一井啲野食麻麻?
應該趕到呀
https://hk.trip.com/flights/status-hx610/
呢幾日睇前一日都係8點半落機,除非成田勁爆啦
橫濱線 點解係JR 東日本個網搵唔到
咁我知你睇左邊條片了
La vista好似新d
同季之庭同一個集團
死仆街UO 尋日先買左機票
朝早嘅銀座同新宿係想睇啲咩?
河口湖可以臨去之前幾日睇天氣再決定去唔去
你想搵D咩?
佢唔會特登整一頁介紹橫濱線咁架喎

聽日飛東京
有啲驚
應該都差唔多 幾正路
假如真係唔去河口湖嘅話,到時先再慢慢揾地方行都唔遲

btw Shibya Sky 可能要預早買定
應該講緊同一條了
好,望望先
第一次去北海道 想幫手批下行程6月中去

Day 1: 11點到札幌,喺機場行返一兩個鐘,酒店check in之後去北海道神宮/鐘樓/JR塔

Day 2: 羊之丘,大通公園,藻岩山

Day 3: 小樽

Day 4: 室蘭

Day 5: 啤酒博物館,北海道大學

Day 6: 場外市場,落函館,八幡坂,函館山

Day 7: 朝市,五稜郭,紅磚倉庫

之後會落東京所以係咁多,唔浸溫泉所以唔去洞爺湖登別
因為我最近book 果啲都係對住山景,湖景比較開揚
好少對住大街
私人果個要自己校水 又舊又細
落樓下浸仲好啦
其實冇乜需要用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞