日本旅遊討論區(29)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你老人家頂唔頂得順
Day 4,5,6,7
E個行程同條女去都有d chur
Day3交通來回4個鐘,家母頂得順乎?
Day5我怕你飯都唔食都玩唔切
Day6要極早起身,排隊食野都起碼15分鐘
Day7皇居下午session 12點半,你咁玩法唔三唔四
Day8家母夠唔夠腳骨力行山?
多謝大家以上意見
睇嚟都係要斷捨離
雖然我老母算係幾健康嗰隻
點會留成田
個個都係直接坐1個鐘去東京架啦
藤子・F・不二雄博物館又遠又唔順路, 火車去唔到GA, 唔好做ON9野
SANRIO玩半日差唔多, 唔係大人玩, 全部係小朋友玩+女子JK+毒女影相打卡, 理論上你同你老母應該唔岩玩, 果度D女好敏感, 唔好有身體接觸
T2會點
黎緊8月我都係Hkexpress 成田
點會留成田
個個都係直接坐1個鐘去東京架啦
藤子・F・不二雄博物館又遠又唔順路, 火車去唔到GA, 唔好做ON9野
SANRIO玩半日差唔多, 唔係大人玩, 全部係小朋友玩+女子JK+毒女影相打卡, 理論上你同你老母應該唔岩玩, 果度D女好敏感, 唔好有身體接觸

成田純粹想食間鰻魚
Hello Kitty我老母到哩個年紀都好中意 唔係我想去
不過叮噹同kitty依家二揀一緊
輕井澤有冇酒店推介
8月去個幾間近outlet都好撚貴
同東南亞npc打交 道
多謝
同老母傾過 Day 3應該ok嘅
不過依家改咗啲野 想問下意見

Day 4:淺草同晴空塔 + 秋葉原 台場搬去Day 7
Day 5:變咗中午アメ横食嘢 + 叮噹 + 傍晚翻去酒店途中去新宿食嘢
Day 6:無咗表参道同竹下通 反正無咩興趣
築地 + 明治神宮 + 渋谷食嘢同Shibuya Sky
Day 7:皇居有機會先再去
銀座 + 鐵塔周圍影相 + 台場
Day 8 就睇下點 睇體力如何 可能二揀一

依家仲會唔會好趕
想請問而家東京啲天氣係未帶短袖衫去就ok?
啱啱整緊 visit japan web 見佢比youtube 片多咗個要影自己護照 但影極佢都話失敗 有冇人知點解決??
即日日本時間朝早十點,預訂一個月後同日開出嘅車
外國人優惠呢?
睇網站下面嘅評論
咁你唯有去試下先知,等你包膠
以前淺草 saneio好撚多,但武肺之後冇去過唔知係咪仲咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞