浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
師兄,其實你都冇,唔好淨係話人,你呢段說話覆我做乜?冇一句關我事,你自己去覆返上面嗰兩個人,成個白卡咁同我呻做乜
到而家仲撈埋啲人嘅觀點嚟講,睇嚟係真白卡
咁大個人個體概念都未有,叫佢俾證據又冇、叫佢去行動又唔得

見你用逗號將呢段放埋一齊,我當你主語一樣,請問呢個「佢」係邊個
我諗「個體概念」你應該係想覆我,但係「證據同行動」應該係講樓主

可唔可以講清楚啲?定係你真係分唔到我同樓主,所以你係講緊你自己咁大個人個體概念都冇(笑死,原來又矛盾)
你引用回覆我,我延伸講你啲「差唔多觀點嘅網友」都係咁,點解唔可以照覆
中文唔好就唔好扮勁

第一句就講「有一種思維特別混亂嘅人」,個「佢」就係泛指呢一種思維特別混亂嘅人,經常會作出冇邏輯,冇理據,冇行動嘅行為,因為自己都唔清楚自己目的係乜

去溫書學下中文閱讀理解啦
我前面先屌完你哋撈埋我同樓主嚟講,而家比你攞嚟執口水尾
原來呢一種「思維特別混亂嘅人」都係稻草人嚟,你話幾諷刺
因為我一直同你就你講嘅內容嚟回覆,但係你覆我嘅內容係講另一個人講嘅嘢嚟覆,仲叫我注意下,白卡到咁,理解力咁差,真係覆你都浪費時間
達到目標理得你話我乜
補充:而家啲人攞稻草人屌稻草人,笑大人個口
中文嚟講,有邊個夠你句
冇行動嘅行為
你真係唔識㗎喎

稻草人係將唔同嘅觀點撈埋晒去一個假想群體上進行攻擊同屈邏輯矛盾,但事實上係由唔同人把口講出嚟

我呢段說話只係一種definition,冇打過稻草人嚟攻擊,係描述緊啲思維特別混亂嘅人嘅行為模式同行為原因
真啊,白卡係而家香港最勁嘅武器,所以我都唔想再覆你,你靠白卡贏咗,唔講道理真係最屈機嘅
你自己中返你自己#127,唔關事咁唔好引用覆人啦,你加油
我都同意唔講道理嘅人好多都鍾意扮講道理
咁如果幫浪浪執屍同火化用唔著超市券 咁點解要收?
唔通啲人真係捐嚟比你兩公婆買零食咩
做義工本身就係俾上層水有咩好怨
想問邊個教你用3條問題去答人哋嘅問題
係咪答唔到【你買呢架車之前點送行】?
呢個都係真理,我決定唔幫樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞