浪浪送行者已變質

685 回覆
26 Like 145 Dislike
你做埋義工,啲貓異工都要屈你
寵物台癲狗真係名不虛傳
又loop同一篇文呀你?頭先洗版仲未過癮咩?
自問冇能力做
反而想知如果真係咁好賺點解開聲話人果啲唔自己開返檔?
你做到我一樣唔會質疑你
屌你老味又發癲洗版,寵物台啲痴線佬講到一半淨係識重複貼一模一樣嘅嘢內文 Bot嚟?
特登解封你睇你嗡乜鳩,屌你老母有口話人冇口話自己

#164 阿Pee:係呀我係呀峰,咁點?

惱羞成怒喇喂
Ching有冇link
行咗轉唔見有
我喺同一個post覆一模一樣嘅嘢?你戇鳩?
老實講,我好歡迎你繼續發癲
人地認自己係邊個阿峰都未知就如獲至寶咁衝出黎柒
如果竹柒汀會講事實,太陽由西邊升起
話左唔係,你唔信都無計
咁你記得唔好再po我舊文啦
咁你記得唔好刪帳呀400164,持續留意你呀
峰哥仔
但係好奇點解你要專登開分身黎出Post既?
正常3字頭user唔會係p牌
所以咪話你竹柒汀係戇鳩,成日有新post就導人喺街捉貓
喺新post比我發現每個貼一次警戒其他人,你就淨係識lur地話貼圖唔啱

而家我問你我係咪喺同一個post覆一模一樣嘅嘢,我喺下一個post再貼根本無衝突

反而,你呢啲傻鳩同阿Pee一樣鍾意喺同一個post洗版阻礙正常討論,真係嘔心至極

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞