浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
成日話人搶屍搶屍 佢哋咪又係搶
而家啲人唔夠人講就最鐘意用P牌撻人

係咪甩咗P人會醒啲應該就唔係啦
你就其中一個啦
得嗰一個就唔好笑啲人個口啦
笑大人個口
開個新ac入嚟長篇大論就明顯有組織想搞鳩人啦屌你老母
你咪理,總之一有機會屌義工就話之你新ac又好,癲狗又好波台狗都好,都可以一齊圍威喂
2020年開既acc都係新acc
睇吓編號先啦
乜你唔攰嘅咩
你鍾意點講就點講啦
果然係一盤好生意
通告

為了防止有心人繼續搞事, 浪浪送行者 公開宣布我地成立左公司。 (目的並唔係要申請88牌, 唔接受捐款對我地黎講咩牌其實都無意思)

感謝稅局同我地負責人多次溝通同了解, 為免有心人繼續做無謂野, 將浪浪送行者變成公司亦是一個解決方法。

公司為獨資經營, 而公司負責人亦宣佈, 所有浪浪送行者買賣收益,o係扣除所有成本後 ,將全數用作補貼往生浪浪善終用途。

公司現正申請公司銀行戶口中, 買賣款項將於戶口正式成立後直接供善心人使用。但重申,浪浪送行者不接受任何捐款既初心不變, 戶口只會用於 買賣日(義賣), 其他時候絕不接受任何現金往來,希望大家體諒我地,明白我地初心🙏

浪浪送行者已同相關政府機構溝通過,雖然知道就我地一直以來既營運模式,並不需要向任何人交代任何事。

但我作為浪浪送行者負責人, 並不介意向大家公開以後既收支。 以示公正。

本團隊再一次宣佈,由2023年度(稅務年度)開始 既數目, 即轉新善終公司後既數目, 會不定期在此專頁公開,感謝各位🙏

最後容我白話講句(內含粗口):
你老味咪搞到我地接往生浪浪,做人積下陰德啦

#無論幾時都唔會接受任何捐款
#浪浪送行者

對家又比人大把大把車落去
下?代表啲乜?

有手有腳都開到公司
戶口一樣可以攞錢出嚟買車去旅行
收到啲百佳coupon靜靜雞賣走晒買車啦

啲人以前話異工係弱智我都唔信

見到你個柒頭之後發覺貓異工唔止弱智,仲要係自我中心、低能、,EQ極低、一篇聲明就可以打晒飛機
做異工幾好,有錢賺又可以有女食

利字當頭出咗軌老婆都冇問題,爽
竹狗今個月咁勤力喺網上面帶風向

今個月份bonus應該好大下
睇得出你好嬲好嬲
其實同你都冇乜好嘈
你講既所有野都係建基於你既幻想出黎
又話人呃好多錢又盛但係咩證據都冇得把死人口鳩下鳩下
退一萬步黎講,上面已經講到明如果你掌握到有力既證據而又唔報警你已經係犯法
冇證冇據你就係鳩吹
想問下海角_ 同你條波台狗或者係樓主係開邊凡?
成個post已經係證據啦

上面列得咁details講佢點樣有錢full pay買車,盲咗?
yes sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞