浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
做過嘅衰嘢自己要承受返
我希望有啲人唔好忘記初心
唔好忘記咗當初點解要成立浪浪送行者
初心係要幫動物
唔係賺錢
男人老狗睇住負評做人嫁?
有事搵毛守KENT
無事就話人麻鳩煩
之前爭狗單野又搞到勁大件事
我講左好多次我同毛孩關愛組無任何關係
你唔信都無計
屈我啦屈我啦 我ok嫁
爭狗果單,你指大帽山 定 年初四?
繼續屈囉,個post又唔係我開,又唔係佢開
我同佢入嚟笑鳩你,咁樣叫互含

你知唔知咩叫互含呀?
連登show胳肋底/一隻牛虻/巴打打俾你/大鷄樂
https://lihkg.com/profile/74339
呢條友啲寵物post你次次都入去互含幫推

你兩條友一人一句傾計咁推幾頁,又想我cap呀?
成個post啲人咁多人問你點解唔報警

你有妄想症?

2.0 係浪浪送行者前義工開架
前義工澄清咗你條友仲講緊啲舊嘢
正評=問我定唔問我?
你呢啲病要睇精神科
做過義工唔可以講大話?唔可以收對家錢?唔可以幫對家做間諜?

負責人唔可以中飽私囊?唔可以有躁狂症?唔可以喺討論區發癲?
咩可能性都有,但係你要引用我嘅留言講「資料來源係浪浪送行者嘅對家」,我澄清而家發現咗資料來源係浪浪送行者
以免畀浪浪送行者負責人混淆視聽,咁點解唔可以提起

一時樓主做上線,一時我做上線
屈人屈得你咁隨便,啲講法咁撚混亂,係咪好似浪浪送行者內部咁
我又唔係其中一份子,邊度嚟自爆?

自爆柒咗想改口嘅最佳例子係:
有人見到「阿峰」兩個字就爆血管,發癲洗版追住人問問題,搞大咗就做笠水狗話「好多人叫阿峰」

浪浪送行者笑鳩Mirror Anthony咩都驚
https://lih.kg/byGpCKV

你介意正負評呀嘛,30正0負,快啲過嚟負評我囉淆底狗

大把人知你係「阿峰」,見識到你發癲嘅樣
做打手做到你咁倒米真係扣人工啦
呀,唔記得,負責人唔使扣
世界級回力標
大帽山
大帽山單野好怪,明明隻狗都未死,有其他義工想救咪比佢救囉,我都唔明點解要搶隻狗,係都要幫隻狗安樂死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞