浪浪送行者已變質

685 回覆
26 Like 145 Dislike
姐係你地幾個都係知情不報?
拿,諗清楚先答呀,你代唔代表到佢地先?
根據你嘅講法應該要報警告我哋知情不報啦
一開始我就唔信你班柒頭有料啦
以前啲嘢畀人爆料講,引起公眾質疑
跟住而家開公司

浪浪送行者而家做啲咩,同佢哋俾人踢爆以前嘅嘢 係冇衝突
竹柒汀都可以歸納:大把大把車落對家

痴撚線
人地覺得
發生左既事就由佢過去
你地咁執著人地以前有冇做錯做咩啫
好似開左公司就舊事一筆勾銷咁
開公司仲易做數
租樓住都可以計落公司開支
唔好成日要我loop啦,一陣條海角_又話我洗版要同admin投訴啦

有證據你又唔報警,淨係上連登鳩吹你搏乜姐?
只要起一起佢底就知果條撚樣不嬲都鳩吹開,唔係食正屌異工條水根本唔會有人理佢
冇嘅,因為你怕面對現實咪靠屈人嚟等自己內心好過啲

我係成日開鳩post㗎啦,但明眼人都知你同班異工有問題,你只係一個助紂為虐同濫用香港人善心嘅小人
其實你咁鐘意香港警察,不如你告咗樓主誹謗先啦柒頭
證據呢?

證據呢?

證據呢?

鳩吹左就當係,而家係你屈人呀柒頭
有證據你就報警叫佢地上去拉人封艇啦

因為你唔鍾意警察所以就要放生依啲「呃人」既人??你知唔知自己嗡緊乜??
選擇性失明?

人哋公開晒出嚟又扮盲
哦,姐係有證據,但係你地選擇親手放過你地口中所謂既惡人
睇得出竹狗冇貨賣,淨係識叫人報警
答返我先啦,點解有心上網推po唱衰人但係冇心送人去坐監既
已經搵咗人匿名ICAC舉報咗洗黑錢,我都等食花生

我又冇俾人呃錢,你試下去任何差館報警睇下佢點受理

希望你到時唔好潛,好好反省一下
報警都仲要匿名,驚比人知你報假案呀?
icac不嬲都有匿名舉報,你支那仔嚟?
你咁想睇異工俾人拉咪幫下你,不過我覺得你想R埋佢果份嚟袋死賤種
我又真係睇唔出有幾好賺
係你地幾條柒頭日日講義工賺又好又買樓又盛咁,但係又唔見你撈埋一份
知唔知如果真係報左案你地仲係度繼續鳩吹去影響ICAC查案已經係犯左妨礙司法公正
留名睇有人匿名舉報你地先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞