浪浪送行者已變質

685 回覆
26 Like 145 Dislike
old news?
想多啲人知道
負債full pay買車都叫old news?
人地都講咗話唔做,重追住嚟咬係咩居心呢?
仲做緊
又黎想jet撚死人 最好$1都冇賺 飯都唔洗開
另一個就收錢做獨市生意
個page邊個開架
有新料喎,上個月有兩個前義工出嚟指證,佢哋有埋浪浪送行者件義工T架喎
是咁的,無啦啦有幾十個義工比浪浪送行者所謂既「負責人」踢走左
https://lih.kg/bxycGhV
獨市生意你指毛孩關愛組?
上次浪浪送行者情緒勒索話要永久停運,
呢邊有人發現你條link個group(浪浪偽行) 嘅擁有人係毛孩關愛組
而因為資料來源係浪浪送行者嘅對家,呢邊覺得係狗咬狗

你用浪浪偽行/毛孩關愛組做資料來源講支出同進帳會畀有心人轉移視線,寧願你強調負債full pay買車,同埋好多義工畀人踢咗,呢啲位算新鮮啲,佢哋唔敢討論
樓主今次唔搵埋咕咕咕出嚟貼相證明自己係義工,就會畀到位人哋入
咩燒賣關注組都係咁
變成cap水中計
每次最緊張啲錢既都係啲乜都冇做過既花生友
咪又係搭個雞棚cap水
樓主都係浪浪送行者啲義工喎
所以你講嘅係:
1)睇唔過眼就無資格出聲,要自己經營一次先
2)唔好討論「負債full pay買車」係咩情況
3)除咗捐款人,其他人唔可以理捐款去向

同唔同意?
而家要有刑事成分先可以出聲?
如果非捐款者唔可以查詢捐款去向,咁係咪捐款者一出世就係捐款者?
香港地有錢賺有錢收死罪黎
樓豬係偽行者個group啲人?睇嚟你地好想浪浪送行者收皮喎
就係樓主呢啲撚樣煩撚到仆街
樓主係浪浪送行者嘅義工嚟,佢上一個post仲有其他義工貼相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞