浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
P牌係計登入日數,個個日日上連登咩
質疑都要有道理先得架
咁你自己有冇同一個post po同一樣既野,有定冇呀?
條柒頭一陣唔夠駁po多幾次都仲得
佢自己係咁峰哥峰哥咁覆你唔知又算唔算回重覆既野呢?
Fun Fact: 果然你係啲失控癲佬,連事實係咩都分唔清
#159 摩洛哥 係第一個人提到「呀峰」
然後你#164 突然發難對號入座覆摩洛哥,認係呀峰

我叫你呀峰係因為你自己認咗係呀峰,下面呢句唔成立:
條傻鳩係咁叫我做呀峰

你認係呀峰,我叫你呀峰,下面呢句無用過腦諗有咩矛盾,弱撚智
執到寶咁 全世界得一個呀峰咁
4字頭學人屈鬼
2字頭就慳啲啦你
一定喺同一個無重複貼過,每次一定有改過內容
邊個似得你哋啲傻仔咁,喺同一個post追住同一個會員重複貼同一樣嘅內容

你哋洗版洗到我通知都睇到你哋loop緊一樣嘅內容,仲想賴
我每次都有改過應用,你直接copy and paste仲駁嘴
你唔出糧返工?
你就最叻啦,每個po都貼埋一模一樣重覆既野然後屌人洗版
兩個字叫洗版張貼呀?
你兩個啲回覆成段copy and paste同我兩個字比?
context都唔同

前面你好聲好氣討論緊,見到「阿峰」兩個字就開始loop嗰6條問題,傻嘅都知你病發啦
身有屎
改幾個字又可以重用,做傻仔做到你咁真係慳水慳力
又唔係我開始講會員編號,你駁埋上面啲會員編號,不知幾好
有撚分別?
Ching辛苦了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞