浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
邊有人話要你唔好同其他人講,你唔係一路都講緊咩,呼籲咗、情感都宣洩緊啦,同埋俾人呃錢叫你報警都唔得係咩事,你乜證據都冇,簡單問幾句問題喺邊都答唔出,仲屈人唔俾你講
發現你啲「唯一合理解釋」都幾過癮
唔報警=老屈
你講明凡事要做盡,我都鼓勵樓主做嘢

(希望樓主作為前義工,將來唔會比班吹雞嘅舊同事煩擾到
你知啦,浪浪送行者試過同佢對家為咗貓屍吹雞隻抽,幾有愛心呀你話)
目的就係想將知道嘅嘢講出嚟
只係咁簡單
同埋想提醒有啲人唔好忘記初衷
唔好忘記當初點解要成立浪浪送行者
捐助人本身想將超市券捐比義工?

邊個捐助人講?真係嘅話你點解唔搵個當事人直接出嚟屌柒浪浪?反而係義工分唔到走出嚟屌?
年初四嗰件事,真係好唔得體
咁又真喎,以後有咩新嘢發生,都唔好討論
你嘅原因係:乜乜乜都係咁,又唔見你講?收皮啦

例如:唔可以投訴邊間餐廳食到有蟲,唔講得,因為有蟲嘅又唔係得一間
係咪先,總之呢就唔准講
No, 我唔係貪心任何超市劵
我甚至攞過錢出嚟買物資。
我唔係為咗一張超市劵去鬧
我只係想提醒市民大眾捐物資之前諗清楚
你問咗我啲咩?而家我係舊義工?
你以為我講過啲咩
淨係可以投訴,唔可以上嚟話俾人哋知
你係咪分唔到邊個留言打邊個?
你分清楚我講過啲咩先搞事ok?
真係好人屎啦樓主
又開fb group又開個新ac專開post講送行者啲野
就係為咗想提醒世人咁偉大得唔得架?
我上幾個Post而家屌晒兩邊吹雞隻抽,仲有幫手貼偽行嘅擁有者係對家嘅人
而家送行者啲打手竟然想屈我係對家
跟住佢哋會又loop喇,【你唔報警=老屈浪浪送行者=你係對家】笑死人咩
你唔係已經為超市券鬧緊咩?

同埋我冇叫你去為張超市券鬧喎,你話有捐助人講明捐俾義工,但係浪浪欺騙捐助人,咁個捐助人呢?呢個受害人去咗邊?而家你講到係佢俾人呃錢喎,你呢班分唔到券嘅義工嘈咩?受害人去咗邊?
Fb grp唔係我開的
呢個acc係2020年8月已開
唔好歧視我p牌啦
佢哋都話係我開個Facebook grp…
老屈
捐助人?你睇返佢哋自己Facebook專頁啦
樓主有義工相喎,有其他義工都貼過相支持佢
我喺度都提咗你幾次,而且「偽行」畀人踢爆係毛孩啲人,咁點解你而家仲講緊「偽行」就係佢
你自己話人變質係純文字討論要啲人自己去搵料?
真,你編號365492,而家新開字頭已經去到59XXXX
咁都有人屈你個帳號新開,當人傻架咩
佢上面嗰度成段點睇都似大話,全部漏洞又唔合理,點會有人話捐俾義工,有又點會係義工分唔到自己走出嚟屌
你唔妥佢話「變質係純文字討論」係咪應該一開始就講?
如果你要用人哋嘅內容討論咗先,後來講唔掂就講返前面,咁你一開始依照文字討論嚟做乜
相關嘅數字已經post咗出嚟
包括半年內收咗約十萬蚊超市劵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞