浪浪送行者已變質

685 回覆
26 Like 145 Dislike
我發現班「義工」好鍾意喺網上發癲,究竟咩原因
我唔係你哋對家/從事相關行業,你係咪死全家呀?
派兩隻打手過嚟,一隻屈唔到人就走路,另一隻突然崩潰發癲洗版
叻啦叻啦,你哋啲網絡打手係咪都係出超市現金券架?
建議搵哂偽行者做, 錢就2邊都唔好捐, 廢事件事變質
唔得~阿峰又發癲架喇,人哋團人識吹雞隻揪架
話「超市券要分派比義工」係浪浪送行者2023年3月13日 facebook專頁既說法

我地班義工絕對唔會貪圖利益,只係想話你聽「負責人」講一套 做一套。
有圖有證據,呢啲先有討論空間

Btw,佢呢度講到去唔到補倉可以用超市券,咁平時啲義工係有定時番去補倉拎物資定係點?定係直頭冇物資拎?
倉會有物資攞,但唔一定每次去都會有齊所有物資。倉係大西北,唔係住果邊嘅人其實唔會專登去。
淨係呢兩個情況已經有可能有義工需要超市劵啦,但係從來都冇義工收過超市劵,反而自資買物資嘅就見過。

如果真係捐嘅,買部二手錢七都得
唔會用幾十萬full pay 買車
你咁講嘅話,呢個位係有問題,不過我都係咁睇,如果覺得佢哋條數有問題,最好有人回憶番統計到,甚至真係搵埋啲捐款人出嚟問下捐過幾多,知道佢哋大概嘅超市券捐款每個月有幾多,甚至係佢哋有變賣超市券嘅證據,因為唔可以一味將超市券同買車直接link埋,中間個過程冇晒,冇換錢嘅過程就話收超市券買車,其實好難說服人

睇你講嘢似真係做過佢哋義工,真心只係覺得講嘢要證據,如果有埋數據成件事差好遠,見你哋講到有成幾十個義工,真心如果佢哋有問題,你哋不如直接搵下啲捐款人問捐款詳情,做到條數出嚟有用過上網齋講佢有問題,有心嘅咪另起爐灶
店長貓關注組都係
發覺d gp 一做大
D admin就發現搵錢大計
睇你講嘢似真係做過佢哋義工

搞咗咁多版,終於唔屈人
其實關於超市劵,我早前都post過條數出嚟,個統計係取自浪浪送行者facebook專頁,佢哋每次收到嘅捐贈都會post出嚟。所以我哋先會知道佢哋9個月內已經收到超過10萬蚊超市現金劵。

(以下呢張圖係我哋喺其他fb 群組見到既數字統計,唔係我用計數機去計,係其他人用計數機計。但係早前有人誤會我係浪浪送行者既對家)

希望真係咁啦,阿峰
你呢啲100%情緒輸出+0%資訊性,一味玩泥漿摔角嘅就出少句聲啦
你係咪同緊果個海角_ 嘈緊?
如果係建議你慳返啖氣,佢而家比我撚到淨係識貼我啲舊回覆當駁左我,索性block柒佢就算
你同阿pee都係啲發癲洗版狗嚟,你block我最好不過,耳根清淨
屈人屈得你咁開心,仲話人冇資訊性
你喺度屈人比埋啲fake news又好有資訊性呀?
咁唔差在計埋佢哋呢9個月大概執咗幾多條屍,物資嘅使費油費等等大概係幾多,火化費呢啲,有數字有冇問題所有人一眼見晒,cap齊圖證明數據來源係佢哋自己page,證據夠直接開一個post放晒喺一樓,個個一眼見晒

啲人講你對唔對家都好,你係有證據就點都啱㗎啦,反而而家好多人追擊到人格謀殺咁,你唔用證據說服人,只會顯得件事純粹係利益糾紛分贓唔勻,有證據有數字最重要,連埋事件發生月份,佢哋幾時冇咗sponsors,義工幾時捐咗一共幾錢,佢哋幾時欠債幾多,幾時買車幾錢,一list出嚟就知咩事

阿Pee知道搞大咗,開始又否認返自己係阿峰

但係佢詞彙匱乏到一個地步,朝早喺論壇屌完人,就喺聲明繼續用「司馬昭之心」 乜呢五個字咁難過Turnitin架咩
練到咁大隻你淆底?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞