浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
畀稅局查到要暫停義賣
點解要暫停?係咪又係「司馬昭之心」?
牙瘋同竹狗已經唔見咗
而家人哋開始驚俾人搞,閂晒自己啲大話post再話唔接新case

想引風向去等班人攻擊揭發真相嘅人
想問下而家夠多證據未
阻止咗異工full pay買樓大計,我感到抱歉
講真紙包唔住火
我相信做過嘅衰嘢一定有報應
Time will tell!!!
佢會話自己做緊善事,只係一直有人搞破壞
收到
辛苦你哋除咗頂住負責人嘅無理取鬧同貓異工嘅惡毒攻擊

竹狗,呢條數夠好賺未?

證據呀屌你老母!
講緊貓異工呃錢呀屌你老母!
做義工仲要被迫大量捐款去俾兩個賤人買車買樓

祝男嘅爛春袋女嘅爛子宮流綠汁
https://lihkg.com/profile/74339

竹狗個互含老友係Mirror/Viu fans嚟,你見佢今鋪同動物義工有關都靜撚晒,知咩料啦
佢個好基友咪喺其他地方煽風點火但冇人理
Fb篇文完全係情緒勒索
你唔爆人私底下溝女 人哋唔會無啦啦爆你阿峰多次包二奶啦
話有人利用藝人發大嚟講 你當初咪又係借藝人過橋打響名堂
話人移花接木 請問係邊一圖移花?人哋放咗咗多段錄音出嚟 邊一段唔係你哋兩公婆把聲呀
佢哋Facebook啲聲明成日都係情緒勒索
又成日狼來了話退出啦唔做啊
又想博人同情
你講得啱呀,就算人哋今日講返錄音alton單野,
當初你哋都係借藝人想幫自己出名,
後尾借藝人賺錢添(賣mirror 公仔tee)
立心不良, 仲要係背後恥笑藝人
自己做錯野唔好怪人哋
如果你行得正企得正, 人哋冇嘢好爆你
比人哋爆完之後,講到係對方錯咁樣
有冇一刻反省過自己做得啱唔啱
講咁多
快能啲唔好做
咁好搵
要比其他人賺吓啦

幾個月先得8萬就叫好好賺
有冇興趣自己開返檔黎玩下?
樓主,想問下你間公司幾多號電話,而家浪浪唔做我見到有死貓死狗點搵你收屍?
說到網絡打手,其實是主要在各討論區、社交網站等眾多網民聚集的地方,以個人評論方式對某公司作出宣傳或攻擊,製造輿論。
旨在藉着批評言論,貶低對手,又或者盛讚提供利益的一方。因為是隨意評論平台,一般是無法證實誰是「打手」,只能靠評論是否中肯、合理或無理取鬧來分辨是否值得相信該言論。有人聲稱曾任職4年網絡打手,去年在討論區發帖,回應網民時指打手一職很少對外招聘,靠熟人帶入行較多,因為怕客戶資料外洩。
該網絡打手稱「唱好個客,唱衰對方,競爭對手都會做,但後者容易做到反應,因為香港人見到小小嘢唔滿意就鬧埋一份。」他更指初入行的薪酬也可達2萬元,工作時間甚為彈性。

想問下仲請唔請人,比埋個新帳號我就最好
你住唐樓一定搵好多啦

異工呃人善心又呃錢你都仲撐,有冇人性?

你冇,因為你賤過狗
on9仔搬左又話你知咩
你估個個好似你咁警察又考唔到走去做份垃圾工
原來異工一個月呃八萬算係少
full pay買車算小事
full pay買樓都唔係問題

唔捐就係你問題
咁我唔似得你做異工一個月呃人十萬八萬咁高尚嘅

唔怪得你考唔到警察
原來啲異工而家連是非黑白同正常倫理都冇埋

唔怪得會呃人錢、偷貓同周圍批鬥其他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞