浪浪送行者已變質

687 回覆
26 Like 145 Dislike
咁你又慘啲嘅,自己打飛機仲要射唔撚出
追返先,睇下竹狗點柒都好

其實佢好撚慘,日日要捕住個寵物台,之前仲要開post冇人想理佢條白卡
又平時,又互含;
你有證據咪攞link出嚟囉

另外,提埋你:恥笑你低能唔計互含,咩topic都好你係柒就抵俾人恥笑
關你鳩事咩鍵盤戰士
有料咪自己做自己賺
廢柴
明明自己早幾頁先比我同另一個巴打當狗咁撚,而家又淨係大戰樓主一個拿?
如果要好似你咁平時係波台冇人理要過隔離寵物要開啲攻擊義工既po先有人理就叫好咩?
又妄想啲冇發生嘅嘢出嚟
真係好,成日都咁留意我😘

我開完post就有得佢沉㗎啦,係你先會咁在意有冇人回
浪浪送行者笑鳩Mirror Anthony咩都驚
https://lih.kg/zMDEAsX

隔離有核彈,我過去推下先
你係咪有妄想症
浪浪送行者笑鳩Mirror Anthony咩都驚
https://lih.kg/zMDEAxX

有人爆大鑊話阿峰出軌
你真係好阿Q
睇咗少少

真心覺得班異工痴撚線

同共產黨一樣唔俾有其他聲音,唔俾人質疑仲叫你報警

我而家先知異工同香港警察咁老友
咁撚混亂

等睇竹狗割蓆話係個別事件
邊個留言,比個編號睇睇?
咪覆過你囉
如某人犯可逮捕的罪行,而任何其他人知悉或相信有人已犯該罪行或另一可逮捕的罪行,並知悉或相信他有在確保罪犯就該罪行而被檢控或定罪方面可能有關鍵性幫助的資料,但接受或同意接受任何不披露該資料的代價,即屬有罪,如循公訴程序定罪,可處監禁2年

你知唔知明知自己有料拉人但係唔報警已經係犯法?

建議你地快手,一陣唔知比邊個篤灰就唔好啦
不過如果你地係鳩吹既就大可以唔駛理我
好多人靠動物搵錢
永遠最慘係動物
無時無刻好似你咁mon post咩
少mon post又嘈
少登入又嘈
無謂
天氣咁熱,又到我地車主優越感最強既時間
https://lih.kg/3053018

568個負評係威啲,咁介意正負評呢個樓主都未自殺啦
如某人犯可逮捕的罪行,而任何其他人知悉或相信有人已犯該罪行或另一可逮捕的罪行,並知悉或相信他有在確保罪犯就該罪行而被檢控或定罪方面可能有關鍵性幫助的資料,但接受或同意接受任何不披露該資料的代價,即屬有罪,如循公訴程序定罪,可處監禁2年。

建議樓主置頂,唔可以比啲壞人走甩
30萬Full pay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞