[呢個日本妹屈機到] 鈴木愛理 討論區 Daddy Daddy Do 條女

1001 回覆
130 Like 11 Dislike
https://twitter.com/airimania/status/1665984241988169729?s=20

本日で、鈴木愛理ソロデビュー5周年迎えました☺️
みんなのおかげで幸せな5年間でした。
半分以上はコロナ禍だったから、ここからまた新しい章を始める勢いで、歴史を作っていけたらと思います🥰
まだまだ叶えたい夢がある。みんなは私の自慢の仲間です☺︎今日からもまた、よろしくね♡だいすきだぞ🫶

今天,鈴木愛理個人出道已經五周年☺️
感謝大家的守護,五年來渡過了幸福的時光。
因過半的時間都在新冠疫情下度過,我現在會一鼓作氣地去開拓新的篇章,繼續創造歷史🥰
我還有很多夢想希望可以實現。大家是我驕傲的夥伴☺︎從今天開始,請多多關照♡我愛你們🫶
仲脷貓爪好想cap做gif
https://www.instagram.com/p/CtJzPfUpnvW/
日文原文太長唔貼了

✴︎ 今天是出道5周年記念♡

時間過得飛快,
對不知不覺間已經5周年感到驚訝。

最近經常思考同一樣事情。
我會有高興、
難過、
快樂、
感激之情!

但當我進行音樂活動時,內心的感受最為觸動。

正因我非常喜歡音樂,所以我無可避免對未發掘的地方懷有憧憬和期望。當我不滿意自己的表現或沒有自信的時候,很可能要依靠大家的支持。

我無法一個人創造我想守護的空間。我想緊緊捉緊支持我的工作人員和閱讀這篇文章的大家的力量,去繼續實現我的夢想。☺︎

比大家所想的更加,現在的我是在大家的支持下的鈴木愛理。

謝謝你們☺️

為了讓大家明天能笑得更燦爛,
我會繼續唱下去。

第六年,也請多多關照!!!!🫶

愛理

P.S.
早上起床後,收到了很多DM,是一個幸福的開始!謝謝!♡
彩排結束後,經紀人和Dancer跟我慶祝,收到了很多的祝福😭😭😭
我真是一個幸福的人〜!!!!
而且,第六年的第一天也表現得非常出色🙂狀態非常好🙂
愛理已經就30
到左可以扮可愛嘅極限

星期六 Cover 會係爆紅定係俾人炎上
嗚啊
佢最尾唱完進鏡頭個怕羞shot都好正

初頭睇真係唔覺30
屌你老母正到
嘩估唔到到呢個po,而家先睇到
細個追開B 工
歡迎得閒過黎吹水推Post

件衫設計好廢
仲要賣成4500
啲 T Shirt 一向都冇咩 Design
可能10件得1件先買得落手
30先可愛

啱啱開始嗰陣啲衫ok架
UFA 啲 Tee 一向都係咁上下水平 其實全部 Goods 都係
佢今次支Pen Light 要 4500
好似貴過其他果啲成千

可能今次細con感覺上hea啲
上次武道館果啲似樣啲
因為其他團嗰啲係手動轉色(成員有自己應援色,入場 FANS 會跟自己推 / 情況自己轉)
但係愛理係 SOLO 冇呢個問題,暫時出嘅三代都係有無線對應,即係著咗之後係會場中控會自勳 Control 顏色同閃法嗰種,所以係貴啲

好唔好睇都係睇著嘅人
你拎本尊出黎比冇得比咖喎
https://t.co/x8LAOvAD5u
TikTok 版 Idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞