入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
最多係幫個ex 都開發埋,仲射左入去。
非gay
同個家姐

係自己家姐定佢家姐?

自己

近親相 detail

幼稚園既時候 放學返屋企會落去住樓下個哥哥屋企 我媽同佢媽傾緊 我地兩姊弟去左哥哥房 佢用張被冚住我同佢 佢除褲想我摸J
唔只一次 唔記得有冇睇到 好多時臨傾完佢媽會入黎 但隔左十幾年仲好印象深刻
幼稚園既時候 放學返屋企會落去住樓下個哥哥屋企 我媽同佢媽傾緊 我地兩姊弟去左哥哥房 佢用張被冚住我同佢 佢除褲想我摸J
唔只一次 唔記得有冇睇到 好多時臨傾完佢媽會入黎 但隔左十幾年仲好印象深刻

唔敢同男友講
最多係幫個ex 都開發埋,仲射左入去。
非gay

detail

你嗰陣有乜感覺

唔敢同男友講

仲係覺得好惡夢 有冇心理醫生輔導下我

你嗰陣有乜感覺

咩都唔識 唔知咩事 覺得佢講我咪做
你只係第二個幫我含嘅人
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex
個陣讀中四
中學中出過人仲比錢叫人落左佢
本身淨係講左比兩個fd知,後來揚左出去比其他同級知道
之後係親學校打波都比人叫我爸爸

無同現任講

如果有巴打係個間中學度讀應該聽過呢件事間中學係荃灣

濟記

你好巴打

條友一定唔係本人啦 又爆到咁明顯 又講埋自己個fd 個名出來

可能自己先係呀邦,扮野爆主角出黎
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex

迷途知返
我其實買左部電單車不過冇話俾你知
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff
有兩隻手都數唔哂嘅ex 曾經玩弄感情嘅賤男
一直唔敢帶你見我朋友係因為好怕佢地同你講我嘅過去
沒有。
我其實係Bi
我有女友情況下都同過兩個男仔扑野

I know that feel bro

咁多暗gay
同過男朋友個老豆拍過拖
同個家姐

係自己家姐定佢家姐?

CLS
同個家姐

係自己家姐定佢家姐?

自己

近親相 detail

摩牙
個陣讀中四

無同現任講

我個陣淨係講左比阿邦(其中一個fd)知,9成係佢揚出去

好撚威喎

都過左去啦
個陣讀中四

無同現任講

濟記

咁都冇拉你衰十一

個陣我17佢18

你嗰陣有乜感覺

咩都唔識 唔知咩事 覺得佢講我咪做

如無力挽回要懂得放手
你只係第二個幫我含嘅人

第一個係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞