入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
現在進行式算唔算黑歷史?
一齊7年,人前101分好男友
人後去叫雞呢d基本,15歲就見識過東莞盛世
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

仲有唔少,最主要係最熟既一兩個朋友知

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋

放過你女朋友啦
我對你唔住...你咁錫我,對我咁好
我竟然背住你偷食過兩個人,一個淨係一次,另一個斷斷續續維持左好多年...
但我明明最愛係你...
我好怕無左你,對唔住呀…
我決心斬纜了,求屌醒

你巴定絲?
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋

神故

如我吹水會爛袋

其實咩原因可以唔當d女仔係人
天生?

自問冇唔當佢地係人,相反好用心去相處,我覺得講關懷呢d字眼太矯情,但我想講你唔當對方係人,對方點會咁樣為你付出?

對方係人,你唔係姐

仲好意思話用心相處,聽到都想嘔
女朋友根本唔知浪費左7年時間係一件人渣身上,好可憐
男朋友同佢個異父異母妹屌過 仲要係佢個妹聊佢
個妹仲間唔中搵我男朋友傾感情野 睇得岀個妹係對佢仲有好感
男朋友仲要同我講冇做完整架因爲冇套所以岀面射 又話咩年少無知
屌你呢啲黑歷史你點解要同我講 依家佢有時返第二邊屋企(有個妹個邊)就好唔中意 寧願唔知
中意捽眼屎
唔係處男

點破既先

都係EX
咩都玩過曬

現任覺得我好純....

玩過d咩先
我ex偷偷地落左我個仔

嗰陣你地散左未?

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

巴打女朋友咁玩得既

其實條女係愛你,唔係太過份既野基本上都肯去試,鍾唔鐘意另計喇

玩過最激係點?有冇玩到潮吹

潮吹唔係個個女仔會, 我GF就唔會喇, 不過有幸玩過一個會。用手指卒核下再挖下窿就會好似瀨尿咁, 問佢都唔知點解會咁

嘩頂好正
單身時有過sp
溝佢果陣其實仲有男朋友
但果時男朋已經背叛左我幾次 都諗住散

點解會搵sp架呢?都係用app搵?
同女仔朋友去旅行兼攬住訓

有冇再進一步
其實我唔係處,比我ex屌過一次,但我同我條仔講我未扑過⋯⋯ 係咪好衰

佢唔會知架咩
我曾經係lesbian
知你唔會介意但我真係冇機會講

同ex有冇sex?
叫過雞(其實飛機骨同吹爆算唔算 冇屌)
話戒左煙但其實只係戒左十日

有冇戒煙好難睇唔出?
你係我初戀

點解唔知得
帶個頭盔先
以下情節 純屬FF
同自已個妹啪啪啪過

detail
偷偷地買左部PS4, 3DSLL ,同女友講係表弟借比我玩

用自己錢買遊戲機有乜問題
唉,我份工要返大陸做sales 既, 傾生意要叫雞少不免
有時忍不住會無套中出
不過我都放佢出去玩啦,而家仔都生埋都唔知係唔係自己

唔敢驗DNA,實在太大打擊....

巴打咁夠薑
O8以上扮 O4
但個個都冇做過性行為,最多係比 ex 含
重係青頭仔呢個係真既
唔想同佢地扑既原因係想揾 sp 算數,承受唔起遲吓做爸爸既責任

做避孕唔得咩?
我對你唔住...你咁錫我,對我咁好
我竟然背住你偷食過兩個人,一個淨係一次,另一個斷斷續續維持左好多年...
但我明明最愛係你...
我好怕無左你,對唔住呀…
我決心斬纜了,求屌醒

點解會偷食既咁?有冇detail

如我吹水會爛袋

點樣撩佢地做sp
男朋友同佢個異父異母妹屌過 仲要係佢個妹聊佢
個妹仲間唔中搵我男朋友傾感情野 睇得岀個妹係對佢仲有好感
男朋友仲要同我講冇做完整架因爲冇套所以岀面射 又話咩年少無知
屌你呢啲黑歷史你點解要同我講 依家佢有時返第二邊屋企(有個妹個邊)就好唔中意 寧願唔知

有時知道個心真係有條刺,唯有當佢愛你先坦白啦
中意捽眼屎

有冇掉轉d字?
暪住女朋友買好多玩 (Hottoys, 千值練個d), 為左唔比女朋友知, 特登租左個迷你倉放, 個迷你倉係九龍灣...

個到冇十萬都八萬, 決心帶落棺材

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

巴打女朋友咁玩得既

其實條女係愛你,唔係太過份既野基本上都肯去試,鍾唔鐘意另計喇

玩過最激係點?有冇玩到潮吹

潮吹唔係個個女仔會, 我GF就唔會喇, 不過有幸玩過一個會。用手指卒核下再挖下窿就會好似瀨尿咁, 問佢都唔知點解會咁

嘩頂好正

welcome bk! 樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞