入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

越來越似ff

你地唔信又無損失嘅

我識個fd類似既,但佢又低調好多,唔會就地証法,會事後約炮,正路d。

mk妹其實有幾難?你咁有條件出下口術拋下佢又會唔得?
同個家姐

係自己家姐定佢家姐?

自己

近親相 detail

同家姐咀完之後就

冇啦啦點解會嘴既

嗰陣佢發現左我櫃桶有dum 就問我係咪做過嗰d野之後就強吻左我...
佢係屋企入面好痴線
試過我睇緊av佢入嚟我間房同我一齊睇

好撚正你家姐床上表現點,外表係咪好正你地而家仲有冇做?
佢個妹吹技唔錯

邊個個妹先?
試過係去LKF個陣食女
又試過俾女食

點樣俾女食?
我係男人

巴打興玩男扮女裝?
我都唔執輸
真人真事唔係ff
上過兩個人妻,當時覺得無負擔又無拍拖

點識既,detail pls
中學做過PTGF 玩過SM比人中出過

你唔怕有病咩
試過網調 出埋樣

梳,小弟才疏學淺,網調係?
以前好濫 都略略同佢講過 但唔詳盡
而家佢做野 小左陪我 我搵番ex陪我出街
對唔住呀 女朋友
因為咁我越來越愛我女朋友 攬住佢個時覺得好對唔住佢

點濫法剩係陪你出街都還可接受既。。。有冇更進一步先?
上年年尾同你嘈交,嗰晚走咗去富士發洩,上個月報告指出我患有AIDS。
對唔住,我可能感染咗你

正仆街 仆街死你柒頭
以前我其實係200磅肥婆黎 A0 肥到癡線
真係一個男仔都唔鍾意我
係瘦左先多d

我男朋友以為我一路都係咁 好多人追 以為追到個女神

其實最緊要你有決心成功減到姐
我其實買左部電單車不過冇話俾你知

有時真係都幾慘,用自己錢買野俾自己都要偷偷摸摸

我仲要唔係買一部,我一口氣買左兩部

你afford到既,買10部都唔應該話你
相反如果一齊之前
對方已經同你講左好多黑歷史
算唔算好事

um.......我覺得睇人,我自己寧願對方坦白,當然有d人扮唔知就算
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

越來越似ff

你地唔信又無損失嘅

我識個fd類似既,但佢又低調好多,唔會就地証法,會事後約炮,正路d。

mk妹其實有幾難?你咁有條件出下口術拋下佢又會唔得?

我有努力過 ,但搭唔到咀
好似我去歐洲係為咗行藝術館,佢地去韓國係為咗追星咁
試過係去LKF個陣食女
又試過俾女食

點樣俾女食?

d女飲多兩杯又嗒你糖果陣,仲狼死過d狗公
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex

SKOUT係咪好識SP

我身邊D FD都係咁識到

有唔靚有靚

其實個時係我返香港放暑假 岩岩同初戀分手無聊得濟聊人做sp 女仔塭sp好易

絲打黎咁點解會又sp變ex既

絲打呀 女仔好難性同愛分開 所以咪sp變左拍拖
中學試過同我個ex上去個fd屋企玩
一時緊火同個ex入去我個fd間房,鎖埋門係張床度扑野

你個fd唔奇怪突然冇左2個人架咩

個日我同b權(我個fd)講,想借佢部電腦用下
然後就叫埋個ex入房扑野

後來我其他fd同我講返
個日其實佢係知道我地用佢張床扑野
佢自己唔好意思阻住我就無入來
有過sp,不過好快就知衰斬纜
以前好濫 都略略同佢講過 但唔詳盡
而家佢做野 小左陪我 我搵番ex陪我出街
對唔住呀 女朋友
因為咁我越來越愛我女朋友 攬住佢個時覺得好對唔住佢

你咁樣係愛個責任 等自己好似好過啲咋 放生你女朋友啦垃圾 諗吓你女朋友背住你搵返個ex出街你會唔會唔開心 真係想一世嘅唔該有啲同理心 有啲野對方信完自己會唔開心嘅自己都唔好做
相反如果一齊之前
對方已經同你講左好多黑歷史
算唔算好事

um.......我覺得睇人,我自己寧願對方坦白,當然有d人扮唔知就算

有時D野唔知好過知真係
你地接唔接受到同個落個BB嘅女仔一齊
有兩隻手都數唔哂嘅ex 曾經玩弄感情嘅賤男
一直唔敢帶你見我朋友係因為好怕佢地同你講我嘅過去

巴打可唔可以教下路

以前係mk
哄到女仔笑就得
lm
你地接唔接受到同個落個BB嘅女仔一齊

不了,垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞